Divayorgunxx Kızlar esimin izini olmuyor sabah 9.5 da servisleri cıkıyor 9ndan once hastaneye gidip gelmem gerekiyor oda hastanelerde biraz zor randevuda alsam bulamiyorum eczane yakın sayılır takıyormu acaba
bozaleblebi Divayorgunxx eczanede vajinanizi acıp spiral takmalari mumkun mu sence canim eczanede ilac alma harici en fazla tansiyon olcturursun
Kayra_68_aksaray Divayorgunxx hayır eczane takmaz hastane de öncelikle test yaptırmaniz lazım bazı saglık ocakları takıyor birde aile planlama merkezleri takıyor
bozaleblebi Divayorgunxx saglik ocagida takmaz ana saglik merkezleri var oralar takiyo bi tek hastane harici🤣
babymamma Divayorgunxx spiralin ne olduğu hakkında bir fikriniz olduğunu düşünmüyorum düşünemiyorum sağlık kabini asm sorsanız ki o da yapamaz ama belki bi nebze soruyu anlayabilirdim ama eczane beklenmedik bir soru valla şaşırtıcı
babymamma Divayorgunxx burda herşey anlık canım aynı dk batıp aynı dk çıkabiliyorsun 😂😂😂 kusura bakma o zaman ama asm de takmıyor diye biliyorum çünkü tıbbi bir işlem olarak geçiyor