Deletedmom_289 Balteknem ayy valla canım bazen çocuk çocuklarımla ilgili post açıyorum istersen oku. Profilimden 1 dk durmak bilmiyorlar bazen akşama kadar ağladıkları da oluyor ama 1 dk bile anlaşamadıkları oluyor bazen oyun kurarlar bizimki biri kız biri erkek
Balteknem Deletedmom_289 benımde bırı kız bırı erkek 4 5 yaşındalar Allah kolaylık versın çok zor ama eskıden daha ıyı
Yayburcu Balteknem ya yerim onu ben ya laflara bak benim oğlumda çok ağladı ilk günler ben suçumu biliyorum anne içeri gircem ağlamam bitince suçluyum diyor suçlu değilsin diyorum ağlıyor allahım ya lafları da ok gibi hepsinin
Balteknem Yayburcu kıyamam ya suçluyum mu dıyor ah bu çocuklar bır alem benımkı bulutlara kadar aglamayı ogrenmıs azaltıyor ıns bıtırır ben bıtcemyoksa bırde sabahçı ondan mı yapıyor kı dıyorum
Balteknem Hayallerhayatolsa 1 haftadır alışacak derken artık bugün bana geldiler post açtım postlara alısıcak sabır derken ben yenildim 🤦🏼♀️
Balteknem Hayallerhayatolsa bagımlılıgı nasıl normale doncek bılmyrm kızım böyle degıl bu ap ayrı birsey ya
Balteknem Hayallerhayatolsa canım gecen sene yeterınce konuştum doydum onada bugün hocayla konuştum psıkolog ıcın bunun ıcın gerek yok alışacak dedı