babyyymom Kızlar bebeğim bardet biedl sendromu hastası semptomlarından biri obezite ve şu an bebeğim aşırı kilolu 3,5 aylık 8700 gr bebeği küçükken böyle obez olup ilerde geçen var mı acaba kilosu düzene giren
Sermec27 babyyymom çok geçmiş olsun siz deyınce baktım hastalığa evet bı hastalığa sahip bebekler obez olurmuş bilmiyorum ama sadece anne sütü mü alıyor mama alıyorsa eğer biraz saat aralığını açabilirsiniz veya doktora danışın o ne diyorsa öyle ilerleyin
Kk41 babyyymom benim bebeğim 4 aylıkken 8600 kg mıs şimdi baktım notlardan suan normal sadece anne sütü alıyordu 1 yaşına kadar 1 kg aldı hep. Sonra yürümeye başlayınca kilosu normale döndü. Çok geçmiş olsun
babyyymom Pirasalipuding doktor kilolu olduğunu söylüyor ama birşey yapamıyorlar şu an 6 aylık iken diyete başlayacak sanırım
babymamma babyyymom benimkide 3 aylıkken 8 kiloydu ama sadece mama alıyordu yani siz anne sütü alıyor sadece demişsiniz o yüzden biraz fazla sayılabilir hastalık hakkında bir bilgim yok ama benim oğlumda prematüre doğmasına rağmen hep 97 persentilde gitti şuan 22 aylık boyuda kilosu da gayet ideal hareketlenmeye ek gıdaya vs başlayınca veriyorlar daha hastalığı var dişi var hepsinde kilo kaybı oluyor