urasmomy_ 4 aylık bebeğim grip oldu 😢 kızlar önce abisi oldu sonra ben ve küçük oğlum burnu akıyor öksürüyor acile götürdük dolven ve calpol verdiler sadece ateşi olunca kullanıyorum ne yapmalıyım başına gelen daha çok küçük
mrweurs urasmomy_ burnu akiyorsa yıkama yapın ve serum fizyolojik buhar verin rahatlatır benim bebeğimde öksürüyor sadece balgamli ama işte bebek olduğu için atamıyor dışarı balgamı
aylinbebek541_ urasmomy_ burununu ac hava ver serun suyuyla atlatir en kısa zamanda i şallaha odasini bol bol havalandır
kizo Geçmiş olsun benim bebis de yedi aylık grip oldu atesi çıkıyor gozlemledim bir iki defa surup verdim bende takip ediyorum inşallah çabuk atlatirlar
urasmomy_ kizo teşekkür ederim burnu çok akıyor korkuyorum bende hastayım işin kötü tarafı burnum sürekli akıyor daha fazla hasta edermiyim acaba
urasmomy_ mrweurs Eee baby serum fizyolojik vermiş eczacı onu buhar makinesine koyyorum fakat acı bir buhar geliyor normal mi kıyamıyorum nefessiz kalırf filan zarar verir diye uzaktan tutuyorum nasıl yapmam lazım ayar vs göremedim ben