seymaypc Bebeğim 9 aylık ve 2-3 aydır emmeyi bıraktı günde 1 kere emiyor o da belki 2 dk anca dolayısıyla sütüm çok azaldı. Artması için önerisi olan var mı
mavikelebek__ seymaypc bol su içip sağım yaparak artırabilirsiniz. Sagim yaparak besliyorum bebeğimi sagdikca artıyor
hilalgl seymaypc dereotu ve su artırıyor haşlanmıl yumurta salatası yapın ben bazen öyle yapıyorum diğer günlerde bi tutam alıp öyle yiyorum kimi bulgur çok artırıyor demiş ama bende artırmadı
busrasya23 seymaypc bol su ve sağım üç saatte bir en az 10 dk her bir memeyi artıyor en azından biberon ile anne sütü alır 🌿
manolyamm65 seymaypc süt içine tahin pekmez. Helva bol su bana çok süt yaptı. Ama sen önemlisi emmek ya da sağım
Betulmeyra mavikelebek__ bende sagarak besliyorum ama bi artış olmadı bebeginiz kaç aylıkk ve ne kadar çıkıyor acabaa ve nasıl sagım yapıyorsunuzz
cocukgelisimcianne seymaypc hiçbir yiyecek doğrudan süte etki etmiyor. 2 çocuk emzirdim bunu anladım. Bol su bol sağım ve uyku iyi geliyor süte. 2-3 saatte bir düzenli sağım yaparsanız arttığını siz de göreceksiniz. Power pomping de demeyebilirsiniz daha hızlı etki için
denizalismom seymaypc ilk zamanlar e bebeğin milk tea çayı vardı onu içtim işe başlayınca sağım yaptığım için düzenli olarak arttı
aselminq seymaypc kizim 8 aylık sadece kirkliyken emdi 8 aydır sağarak besliyorum sütümde bi azalma yada eksilme olmadı tek anne sütü alıyor ayrıca hiç bir takviyede kullanmıyorum düzenli bir şekilde sağım yapın sadece
Aselduru34 seymaypc bol bol sağım yap sık sık emzir sütun az gelsede bebek az emsede sen emzirmeye devam et ten tene temas yap bebeginle bol su iç tahin ve tatlı şeyler de süt arttırmada etkili ben bunları uyguladim faydasını gördüm sana da tavsiye ederim
sgzm Betulmeyra bende aynı sağımla besliyorum gece sağımı bıraktım acaba o mu çok etkiliyor az olmasını
mavikelebek__ Betulmeyra 3 aylik doğduğundan beri sagarak veriyorum. 2 saatte bir her gogusu 10 ar dakika sagiyorum her sağım sonunda 500ml su içiyorum. Özellikle gece saat 2 /5 arasi sağımda sut daha fazla oluyor
sltnaltn sgzm gece prolaktin seviyesinin en yüksek olduğu saatler 1-5 arası, sütü arttırmada çok etkili, 1 kez bile olsa muhakkak 15-20 dklık sağım yapmalısınız.