momofalya Kızlar halı alacağım mutfak için ince bir şey almak istiyorum trendyoldan halı alıp memnun kalan var mı kayma toplanma oluyor mu bir iki model beğendim ama iyi gelir mi bilemedim
CuteBadesMama momofalya ben değilde annem bir kaç ay önce Trendyol’da Konfor Halı’dan girişe ve hole halı aldı. Gayet memnun.
aybukesimsek momofalya ben değil ama annem almıştı yatak odası koridor ve mutfağa mutfaktakini ilk yıkadığında Vernel de koymuş halı toplandı ama diğerlerine koymuyor sadece toz deterjan koyuyor artık bir sorun uasamadı
momofalya CuteBadesMama dediğiniz yere bende bakayım mağazalarda çok pahalı mutfak halım güzel kaliteli ama renginden dolayı beğenmiyorum çok pahalı bir şey de almak istemiyorum ondan kararsız kalmıştım
CuteBadesMama momofalya annemde arkadaşlarından duymuş beğenmezsem iade ederim diye aldı, dediğim gibi gayet güzel bende görünce sevdim. İki kez makinede yıkatmış, yıpranmada farketmedim 🌸
momofalya aybukesimsek benim mutfak biraz büyük halıyı da büyük almam lazım muhtemelen makineye atamam yıkamaya veririm 🥲
momofalya nazlimom_ aaa bakayım o sayfaya mutlaka beni instagramdan üç kere dolandırdılar güvenemezdim pek ama siz almışsınız bakacağım 😂