kaansmom Oğlum 2 aylık 6 kilo primaya geçmek istiyorum fakat beden konusunda kafam karıştı 2 beden olanı 4-8 kilo arası indirim varken 2 paket almak istiyorum. 3 bedende 6-10 kg arası yazıyor kullanan anneler için kaç beden kullanıyosunuz?
Sahreyldrm kaansmom Molfix kullanıyorum ama paketteki kiloya bakmayın benim kızım 2 aylikken 6400dü 4 numara kullanıyorduk 3 oluyordu ama sizdiriyordu küçük olduğu için şimdi 5 kullanıyoruz 3 aylık bence siz de 3 numara alın bı paket bı paket de 4 numara alın çok çabuk kilo alıyorlar çünkü
Alieymen65solin kaansmom Oğlum 2 aylık 5.950 gr prima 2 numara kullanıyorum ama iz yapıyor bence 3 numara alın bende 3 alıcam
meryemlina kaansmom ben 7 aylık kızım halen 3 numara kullanıyorum. Merhaba bence 2 numara da kal canım bir süre daha çok büyük olmasına gerek yok.
PelinMete kaansmom pişik ya da iz olmaması için hep en alttaki kg a göre al yani 3 beden 6-10 ya senin bebeğin de 6 olmuş alt sınıra gelmişsin 3 al kuzum ben daha önce hala oluyor mantığı ile aldım 2 pişman oldum elimde kaldı
kaansmom Sahreyldrm bende molfix 2 beden kullanıyorum şuan ama çok sızdırma problemi ve kızarıklık yaşıyoruz galiba bedenini küçük kullanıyorum ondanda olabilir🤷🏻♀️
Aserras Kızım 2 aylıkken 3 numaraya geçmiştim primada, 2 numara çok sıkıyor ve lastik izi yapıyordu. 3 numara tavsiye ederim her zaman bi büyüğü daha iyidir hem sıkmaz hem sızdırmaz.🙂
Sahreyldrm kaansmom küçük gelir kuzum bide 2 numara yani ben 3 numarayı bile 2 ay 10 günlükken falan bıraktım şimdi 3 ay 8 günlük 5 kullanıyorum maşallah senin bebeğin de iri 2 küçük gelir