serib Oğlum tam 4 aylık oldu sütüm kesildi çok az akıyor mama veriyorum kimisi ek gıdaya başka tadım yaptır diyor kimisi erken daha diyor mama verdiğim için başka diyenler oldu ne yapmam gerekiyor bilemedim Bide kendi artık kalkıp oturmak istiyor biraz oturur vaziyette oturtabilir miyim artık
zencefillikurabiyeadam serib ek gıdaya geçme sürecini doktorunuza danışmalısınız. Bizim Dr anne sütü alan bebeklerde 6.ayın dolmasını bekliyoruz ama mama yiyenleri 5 buçuk ayda başlatıyorum dedi. Biz öyle başladık. Koltukta ya da kucağınızda destekli oturtabilirsiniz.
semaxgms bende 3,5-4 aylikken oturtmaya basladim ve ek gidaya basladim birsey olmadi cok sükür korkmayin deneyin ve gözlemleyin bazen sindiremedigi besinler olunca gece bagriyor zaten o durumlarda ara verirsiniz gözlemleyerek herseyi tattirin birsey olmaz
mhktcy Doktora danışmanız gerekiyor günde kaç cc mama içiyor kilo alımı iyi mi bunları doktora söylemeniz lazım tadım kesinlikle riskli 4 aylık daha sindirim sistemi elverişli değil şuan doktora danışmadan hareket etmeyin 4-5 aylar da oturur pozisyona gelmeye başlarlar arkasına ve yanlarına yastık koyup destekle oturtabilirsiniz ama çok fazla değil