yagmurkokusu_ LezizeNine bende 15 Pm kullanıyorum da 16 pm düşünüyorum çok video görüyorum merak ediyorum nasıl birşey birde farklı farklı videolar var yapay zeka ile mi yapılmış yoksa gerçek mi çözemedim acaba 😆
Balteknem yagmurkokusu_ arkadaşım bakmış ama bırsey demedı ben netten gördüm bakmadım ozellık farkı var mı bılmyrm
yagmurkokusu_ Huma_kus34 benimde gitmedi ama bir çok video gördüm yapay zeka mı gerçek mi merak ettim ya bende 16 pm istiyorum renk seçeneği birde arka o kısım herhalde kılıf kapatmıyor 😆
LezizeNine yagmurkokusu_ ben 4 yıl elimdekini 4 yıl da iphone 6 kullandım artık değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum 🤣 pembesini gördüm geçen youtubeda aşırı güzeldi 17nin
yagmurkokusu_ Balteknem turuncu değilde toz pembe olsaydı kılıfları nasıl öyle düşse mesela arka kamera kısmı çatlar gibi tam kapatmıyor
Balteknem yagmurkokusu_ kılıf bence ona göre çıkar benım 15 toz pembe kenara vs kapalı yanı bunun nasıl bılmyrm ben renk seviyorum turuncu çok güzeldi😍
yagmurkokusu_ LezizeNine o düz 17 herhalde birde air modeli var bunun 17 çok farklı geldi gözüme de bence görüntü olarak çok güzel değil ya
Balteknem mamacitaa_ çok renk yapmamışlar sımdı baktım turuncuyu görünce 15 ler gıbı çıktı sandım ama 4 renk var galba
yagmurkokusu_ Huma_kus34 evet görünüşü keşke değiştirmeselerdi birde parmak izi yapsalardı 8 plus gibi kapış kapış giderdi bence ya eski telefonlar daha güzel gibi