mhktcy Kesinlikle tek öneri beyaz gürültü YouTube’a yazın çıkar 6 ay boyunca onunla uyutup sakinleştirdim
gulsimacansu58 Damla, dut suyu, kundak, karnına saf zeytinyağı sürerek birde ayaklarına sıcak su torbası koyarak ben bunları uyguladım 7 aylık oldu hala geçmedi zıkkım azaldı ama tamamen geçmiyor maalesef
semaxgms kundak yapip hafif ziplayarak yürüyün dösünüze baglayip karina zeytinyag ile masaj sicak su torbasi beyaz gürültü yasayanlar bilir sadece zorlugunu rabbim kolaylik versin!!
gunesumay05 Kolik bebek annesiydim ve öyle normal birşey değil kıyamet gibi birşeydi Beyaz gürültü bende işe yaramadı kolik demek gazlı demek önceliği gaza verin.. Bana nurse harveys colex şurup aşşıırı iyi gelmişti dr almamı ve yarım çk başlamsmı söyledi büyüdükçe artırdım ve inanın bana verdiğim gün bebeğim çok rahatladı Onun haricinde ise rutin gece uykusuna geçmeden küvetini sıcak suyla doldurur bebeğimi yıkardım ayaklarının altına bebe yağıyla kesinlikle masaj yapın Ve karnına sırtına, sırtı battığu için gazdan yastıkls uyuttum Ve her uykusu odada oldu Bunları yaptım 2. Ayda başladım ben bilmiyordum cahillik işte ama yarı yarıya farketti ve 4. Ayda kesildi tamamen 5. Ayda gaz almayı bıraktım şuan da 11.5 aylık
bettty gunesumay05 merhababu masajlar yıkamalar ağlarken mi oluyor? Kızım bugün 20 günlük oldu iki gündür akşam 7′den sonra huzursuzluğu oluyor saat 10.00 ile 12.30 arasında da Zirve yapıyor bu huzursuzluk biraz da gün içinde yayılıyor. Kolik durumunu yeğenimden bildiğim için hemen bir şeyler yapmak istiyorum ama o saatlerde suyu zaten sevmediği için ve rahatının bozulmasını da sevmediği için sıcak duş veya masaj daha çok Ağlatır mı Emin olamadım Siz bunları ağlarken mi yapıyorsunuz sakinken mi