esmaaxxx Kızlar oğlum 1 bucuk yasında kalp hastası , daha önce anjiyografi yaptıran varmı acaba aranızda ? Anestezi altında yapılcak..
Dygosmn1 esmaaxxx geçmiş olsun . Tabi neydi 45 günlükken açık kalp amlyti oldu oğlu . Anjiyo yapimadi . Direk açık kalp amlyti .
esmaaxxx Feyzosumunannesi çok teşekkür ederim Amin inşallah 1 senedir çekiyoruz, Derdi veren Allah dermanda ondadır 🌼
Feyzosumunannesi esmaaxxx Ah yavrum.😔 dediğiniz gibi derman Rabbimden. Benim kızım da gözünden ameliyat olacak 3 yıldır biz de bekliyoruz düzelme yok maalesef
esmaaxxx Feyzosumunannesi Sizede çok geçmiş olsun , Rabbim şifa bekleyen herkese şifasını versin inşallah🌺
esmaaxxx Dygosmn1 Nasıl oluyor yani ? Size yapıldığı biraz bahsedermisiniz süreçle ilgili. Benim oğlum 4 aylıkken adeno virüs oldu oda kawasakiye çevirdi maalesef kalbinde tutulum oldu 7mm çapında büyüklük var 1 senedir. 22 ekime anjiyografi günü verdiler..
Dygosmn1 esmaaxxx VSD vardı beslenme güçlüğü çekti kilosu düşük doğdu zaten .acil açık kalp amlyti oldu deliği kapatıldı 7 delikle dünyaya gelmiş yavrum bitanesi tam kalbin altında olduğu için baya zorluyordu onu kapattilar hamd olsun geçti . Çok geçmiş olsun hastanede bu tip seyler çok duydum