[silindi] endoplazmikretikulumiste Evet, şu aralar hastayken 1200-1400 çıkıyor. İlk, 60 ile başladı. Uzun süre 300 üstüne çıkmadı. Bir ara 4′e kadar düştü. İki kere enfeksiyon bölümünde yattı. 10′a yakında acilde müşahade de.
osenses28 [silindi] pazartesi günü kan verdik periferik yayma baktılar sonuç için gittiğimizde doktorumuz lösemi şüphesi kalktı dedi trombosit değeri iyi crp iyi fakat yine bir kaç değerde değişiklikler var cuma günü tekrar kan verin konuşalım dedi ağlamaya başladım doktorun yanında lösemi şüphesi kalktı dediği andan itibaren vücudum saldı kendini sanki tedirgin olmayın yok şuanda öyle bir durum ama bulmamız lazım takip etmemiz lazım dedi dalak kontrolü yaptı lenflerine baktı yine ateş durumu da daha iyi dedi ateş çizelgesi tutmustum cuma tekrar kan vericez tam anlamıyla tanı teşhis koyup reçete yazdığı an rahatlıycam sanırım 🥹🤲🏼
osenses28 [silindi] tanıdık bir doktorumuz var kendisi sonuçlara bakıp Sitomegalovirüs pozitif, geçirmiş, yani ya anneden geçti, uçuk virüsü ailesinden, genelde zararsız dır, belki kontrole çağırırlar, Sıkıntı yok hadi geçmiş olsun Yazdı