motherofson Kızlar çocuk odasını satıyorum sadece 5-6 aylık bir kullanım süresi oldu hiçbir deformesi yok odada çocuğuma oyun alanı yaratamadığım için satmak durumundayım çünkü oda çok küçük İstanbul Arnavutköy bölgesindeyim yatak 90×200 gardırop ve şifonyerin ölçüleri fotoğraflarda mevcut korumalıklar özel dikildi onlarla beraber satıyorum
motherofson perikonder 17.000’ ye bırakıyorum hepsini içinde sünger yatağı ve yatak korumalıklarıyla beraber satıyorum korumalıklar özel dikildi
motherofson gizem1101 İstanbul’dan satıyorum yani kargolamam çok zor maalesef 15 yapamam çünkü içinde korumalıklarıyla ve sünger yatağıyla beraber satıyorum
motherofson gizem1101 tabi gelip alma şansınız yok mu hangi ilde oturuyorsunuz istanbul arnavutköydeyiz biz sizin için 17 ye kadar düşerim
motherofson gizem1101 korumalıkları özel dikildi 4 cm süngerle yaptırdım yatağın ölçüsünde içinde yatak süngerinide veriyorum tertemiz
motherofson mirac56 kargoyu nasıl yapabilirim gelip alma şansınız hiç olmaz mı İstanbul’dan oraya göndermem pek mümkün olmayabilir
Miniminnoss Canim instada arnavutkoy ilan diye sayfa var ilan paylasmak icin para almiyo ben bugun 2 saatte sattim elden aldilar arabayla oraya koy istersen burdan yakininda bulman biraz zor olabilir
motherofson Miniminnoss öneriniz için teşekkür ederim oraya da ekledim ama ilgilenen bir iki kişi oldu sadece ve indirim yapmama rağmen çok düşün fiyatlar teklif ettiler sonra vazgeçtiler
motherofson Karyolasız sadece dolap ve şifonyer almak isteyen olursa da yazabilir 🙏🏻 o şekilde de satıyorum