Saricizgilibeyazev Kızlar bebeği grip olup ve odaya soğanı dörde bölüp koyan oldu mu . Genzi falan açılması için .. öyle yap diyorlar anlamadım ben ya.. yavrumun burnu tıkalı , serum fizyolojik yapıyorum ama yine oluyor durup durup 😞
Gizgiiiz Saricizgilibeyazev soğanı ikiye bölüp karanfil batırmıştım üstüne de bir zararı olmadı geçmiş olsun
Ozge_AyazEfee Saricizgilibeyazev öksürdüğü zamanlar koyuyordum ben soğanı ikiye bölüp. Karanfil olmadan da etkisini görmüştük. Geçmiş olsun 🙏🏻
Drindniz Saricizgilibeyazev daha 4 gün önce yaptım işe yaradı bide sıcak suyun içine viks koy dedi doktorumuz bebekten uzakta ki peteğin üzerine koydum odayı sık sık havalandırdım en rahat uyuduğu geceydi
Thesra Saricizgilibeyazev Geçmiş olsun ben genelde grip olduğunda yaparım hep iyi geldiğini düşünüyorum sabah kalkınca her yer soğan koksada🙈
Ipek1605 Ben kızım ıcın yapmıstım 4 aylık felan dı sanırım ozaman. Soganı ortadan kestım uzerıne karanfıl batırıp basına yakın bıyere koydum. Ama alamayacagı sekılde malum ne bulsalar agıza goturuyorlar. Birde cold mix inhaler diye damla var mavi olanı onu alıp bebegınızın yakasına yastıgına sıkabılırsınız. Burun acması ıcın
Saricizgilibeyazev Hepinize çok teşekkürler kızlar 🙏🏻🤲🏻 Yapacağım şimdi 💜😘🥰 Ozge_AyazEfee Thesra Ipek1605 Drindniz Demetbulut
Demetbulut Kizima yapardım kucukken tikaninca tabagin icine burnunu sokup nefes alirdi 4 5 yaslarondayken
Nekwam Saricizgilibeyazev evet bunun üstünde yapılmış testler de mevcut. Karanfille etkisini artırabilirsin. Petek üstüne hic yikanmamis bir havluyu islat koy her akşam dogal buhar oluyo dr tavsiyesi
Mom9 Saricizgilibeyazev ben koyuyorum etkisi oluyo ama böyle sulu ve acılı soğan etkili oluyo. İçine bi kaç tane de karanfil batırıyordum