mellisaa iyot kafesini sürer sürmez böyle oldu iyot izimi tahriş mi anlamadım deneyenler var mı böyle bişey yaşadınız mı ?
simseklivekalpli mellisaa alerji gibi yapmış normalde böyle yapmaması gerekir. Ya fazla sürdünüz ya oranı çok ya da kullandığınız marka çok dandik bilemedim
zarifhanim mellisaa Ne için yaptınız? İyotun gereksiz kullanılmaması gerekiyor. Doktora gitseniz de zaten çocuğun tahlilleri normal ise önermiyor. Tiroid hormonlarını bozar. Resimdeki iyot izine benzemiyor tahriş etmiş gibi yıkadınız mı?
namkoll mellisaa Tahriş ya da alerji gibi bende kullanıyorum asla böyle olmuyor. Ayrıca sırta yapıyoruz biz ilk defa gördüm sizinki gibi
mellisaa namkoll direk şişeden alıp mı kafes yapıyorsunuz sırta yoksa kulak çubuğuyla mı seyretiyor musunuz ya da
namkoll mellisaa şişenin içinde damlalık var onunla direkt vücuduna sürüyorum. İnce çizgi halinde büyük olmayacak şekilde yapıyorum 2 kere yaptım bugüne kadar 2. Sini dün yaptım. Bilgim bu yönde
mellisaa namkoll şişe sıfırdı ilk açtığımda ben de içindeki damlalıkla sürdüm akı tak da sürdüm sanırım ince çizgi sürmediğim için böyle oldu