tuzludakota Kızlar bugün elimden mr çekineceğim, kaç dakika sürer ve nasıl mr çekiyolar sadece kolumu mu alıyolar komple girecekmiyim acaba, birde Metal olmasın diyorlar ya pantolon ve çamaşarım da metal var onları ne yapıcam orada 😂 stres oldum ya
[silindi] tuzludakota kıyafeti çıkarıyorsunuz zaten ben boynum için çektirmiştim belime kadar girdim tabi hiç kolye küpe falan olmamalı. El için nasıl oluyor bilmiyorum üstte kalsın
esiilaa tuzludakota süresi istenen içeriğe göre değişir ne çekileceğine göre metal hiç bir şey olmayacak üzerinizde iç çamaşırınıızı orda kabinde çıkartacaksınız olabildiğince sade giyinin giderken
oylederler tuzludakota ben kolumdan çektirmiştim yarım saat sürmüştü. Komple girdim kolumun üzerine şey koydular sanırım hareket etmesin diye. Metal konusu önemli çok tehlikeli senin için Allah korusun emarın içinde sorun çıkarır. Südyen i ben sporcu südyen giymiştim mesela öle bişi yapabilirsin
Masalbebee tuzludakota kıyafetlerini değiştirmelisin benim südyenimde metal vardı onu bile çıkarttırdılar tokanıza dikkat edin başınız kapalıysa iğnelerde olmasın sizi kople alırlar bence 10 15 dk en fazla sürer
Nurrelaam tuzludakota yüz üstü pozisyonda çekilir eğer kımıldamazsan yarım saat sürer. El olduğu için herhangi bir şey çıkarmana gerek yok sadece yüzük bileklik gibi şeyler olmasın (telefon cüzdan anahtarlık vs ile de girmeyin tabi..) sağlıkla kalın 🌸