babybabyt Kızlar telegram da bir site ismi gördüm kuzenim gösterdi panele giriyorsun ve kişinin tüm bilgileri çıkarıyor isim soy isim yazdı resmen bizim ailenin. Tüm bilgileri çıktı 🤷 kullanan bile. Varmı bunu
Damyy_ babybabyt evet çoluk çocuğun bile elinde panel..ama yasadışı bir yakalanırlarsa hapis cezası var
babybabyt Damyy_ evet sizde biliyormudunuz bunu sanırım kullananlar genelde biliyor. Ben ilk defa duydum.
babybabyt bsrakurt kullanan insanlar var ama iyi veya kötü yönde kullanım sağlamak için bu arada telegram sapkın site olarak duyulmuş olsa da kendi ülkesinde wp den daha güvenilir mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan bir uygulama bizim ülkenin azgınları kötü yönde kullandığı için adı çıktı
babybabyt Damyy_ çok ilginç bende ilk defa duydum hatta paralı abone oldukları bazı yerlerde sanırım banka hesaplarına telefon içlerine kadar bakiyorlarms
Damyy_ babybabyt telefon içi değilde. Tüm kişisel bilgiler adres telefon no ailesindeki insanlar ve onların bilgileri. TC adres vs ne geliyorsa aklına. Üzerine kayıtlı hatlar numaralar. Ve banka hesapları yani iban numaraları hangi banka oldukları vs