Didarr Kızlar göğsümün ucunda beyaz bir nokta var ele bir sertlik geliyor ve ağrı var emziremeye devam da ediyorum geçmiyor ne yapabilirim
Aryamlinamom Didarr mastit başlangıcı gibi duruyor,bebek emerken acı oluyormu böyle sanki damarlar çekiliyor gibi oluyordu bende,ters emzirme deneyin beni rahatlatıyordu ilerlemeden açılır inşallah
Aryamlinamom Didarr emzirmeden önce sıcak kompres uygulayın,emzirdikten sonra ise soğuk kompres uygulayın ama ağrı ve şişlik geçmez ise mutlaka doktora danışın🌸
aselayaz2125 Didarr bende 2 ay önce oldum ama böyle değildi direk kızarıklık olmuştu şişlik ağrı vardı dokunulmuyordu
Aryamlinamom Didarr sizde ates var mı üşüme titreme vs gibi,eger varsa enfeksiyon olmuş olabilir mutlaka doktora gidin ilaç veriyorlar geçiyor ben çok kez mastit olmuştum emzirirken,çok iyi bilirim o acıyı
aselayaz2125 Didarr iki gün emzirdim ters emzirdim masaj yaptım sıcak su altında taradım herseyi yaptım giderek kızarıklık arttı mecburen antibiyotik kullandım ve geçti ama sütüm çekildi. Ve en korktuğum şeydi gün gün azaldı sütüm su an tamamen mama ile besleniyor
aselayaz2125 Didarr mutlaka antibiyotik kullansanız da kesinlikle sağın benim vaktim olmadı bestlak damla da aldim artsın diye ise yaramadı sagmak en güzeli birde benim bebeğim memeyi zor tutuyordu meme reddi vardı o yüzden o emmedikce bide mastit olunca çekildi normalde kızımı 26 ay emzirdim ama oğlum sadece 40 gun süt alabildi tam anlamıyla
1momm2baby Didarr sıcacık bir dus alın göğsü boşaltmaya çalışın acıyor diye emzirmemezlik yapmayın . Ve batıl gelebilir ama tahta kaşığı ısıtın dayanabileceğiniz kadar o yere basın .
aselayaz2125 Didarr bende çok üzüldüm başlarda ama artık kabullendim şu an süt bi kaç damla bazen teklif ediyorum ama kabul etmiyor sütüm olsada sağmak zorunda kalacağım gerci onada razıyım keske süt olsa ama yapacak bisey yok.
aselayaz2125 Didarr benim oğlum sürekli ağlıyordu 1 aylıkken bende stresten biraz sütüm azalmıştı bende solgar ın süt arttırıcı takviyesini aldım 2 gun kullandım tam o gun etkisini gördüm ve sabahına mastit oldum keske almasaydim pişman oldum ama hersey bebeğim içindi