derin0_ Basına gelen var mı randevum baya bı uzak daha 13 gün var gıtmeme endıselenmelı miyim üç haftadır var geçer dıye bekledım gecmedı randevu aldım ama geç veriyorlar psikolojik mı başka bısey mı :(
seros3535 derin0_ Göz migreni retina yırtılması ve bazen yaşa bağlı da gözde sıvı kaybı olabiliyor bendede oluyor arada karıncalanma bazen de rengarenk ufak ufak noktalar gibi uzağı göremememden de kaynaklı oluyormuş
Nurci derin0_ aynısı bende oldu üveit çıktı göz hastanesinde senede 2 kere kontrole gidiyorum vücutta bulunan bir hastalığın göze vurması yada stres neden oluyormuş eğer İstanbul’da iseniz Beyoğlu göz hastanesini tavsiye ederim güzel ilgileniyorlar
annediyebiri derin0_ bende var 2 sene olacak doktora gittim alışmalısın dedi içindeki sıvıda bozulma meydana gelmiş bende solucan şeklinde şekiller ve noktalar uçuyor
niledaaa Bende de oluyor son zamanlarda neden acaba diye düşündüm ama sonuç bulamadım sizde cisimler mi uçuşuyor küçük bulut gibi mi
derin0_ albatross evet hem öyle hem şeffaf uzun bısey gıbı ara sıra oluyor dıkkatlı düz bıryere bakınca yada dısarıda yada ekranda falan
albatross Eğer ışığa baktıktan sonra oluyorsa normal. Ama durduk yere gözünüzün önümden sinek gibi cisimler geçiyorsa retinanıza bakılması lazım. Benim gözümde ışık çakıyor gibi oluyordu retinamda yırtılma başlangıcı varmış doktor eğer sinek uçarsa ışık çakmalar artarsa hemen gel dedi. Gözünüzün arkasına baktırın mutlaka
iremnaz88 albatross ay şakamı aylardır var güneşte ve aydınlıkta gözğmğn önünde siyahımsı uçuşan leyler var ve geöiştiriyordum
annediyebiri albatross merhaba ışık çakmaları gözünüzü kapatınca da oluyor muydu mesela ben gece yatınca etraf karanlık olmasına rağmen sanki araba geliyormuş gibi ışıklar görüyorum birde flaş patlamaları. Doktor sorun yok diyor vitrex diye ilaç yazdı. Ama ışık çakmaları yan kısımlardan oluyor bir süre devam ediyor ve geçiyor.
albatross derin0_ Ne yazık ki tedavisi yokmuş. Ağır kaldırma, stres yapma dikkat et, eğer çakma artarsa sinek uçarsa hemen gel dedi ki o durumda yırtılmış oluyormuş retina. Onu da dikiyorlarmış. Düzenli kontrole gidiyorum. Umarım yırtılmaz.
siyahsakin Üveit. Mutlaka tedavi olun. Altta yatan neden varsa arastirilsin. Damla vereceklerdir kortizonlu. Cisimler gitmez ama acik renk olur rahatsiz etmez. Basima geldi. Buna alusman gerek diyen doktor olursa nacizane kabul etmeyin. Mutlaka neden oldugunu bulsunlar. Birsey cikmazsa stres denecektir. Gecmis olsun
derin0_ siyahsakin çok strestlı dönemden gecıyorum komşumuzda da olmuş stres denmısler ve onun gectı ama benım gecmıyor
annediyebiri siyahsakin bana doktor alışman gerek dedi 6 ayda gidiyorum sonra gözümde ödem çıktı beyin MR çekildim MR temiz çıkmış sanki ben hastalık uyduruyormuşum gibi nörolojiye sevk ettiler beni kurul karşısında muayene olacakmışım bir çok doktor bakacakmış ödem yok normal gözüküyor dedi göz dibi muayenesine giriyorum birde oct ye. Gerçekten üveit olabilir mi yaa korktum şimdi
albatross Ben doktor değilim sadece doktorun bana söylediğini söyledim. Sizinki farklı bir şeydir belki. Endişe etmeyin ama muayene olmayı da ihmal etmeyin. İnşallah bir şey yoktur.🙏
derin0_ albatross tabı herkesın farklıdır psikolojik olduğunu düşünüyor cevremddkı herkes ama ben randevu aldım bakalım ne çıkıcak
Nurci derin0_ teşekkür ederim hayır geçici değilmiş maalesef ilerleyen zamanda duruma göre damla başlatılıyormuş ben şimdilik kullanmıyorum ama siz ihmal etmeyin Allah göstermesin göz kaybı bile olabiliyormuş bu hastalıkta inşallah sizinki değildir
albatross derin0_ Yırtılsa sizi hemen hastaneye götürür. Sinek görmekle kalmıyor şikayetler. Belki başlangıçtır benim gibi belki de tamamen başka bir şeydir veya strestir. Stresin bize yapamayacağı bir şey yok çünkü
derin0_ albatross inşallah bişey yoktur bazen gecıyor bazen cogalıyor bazı gunnhıc olmuyor mesela bende anlayamadım ama ufakken de oluyordu dısarıda genelde oyun oynarken