babybabyt İzlediğim tarzlar Dexter 2.Braking bad 3.prsion break 4.The walking dead 5.Bridgerton tarzı olanları da severim.. Bu tarzda olan varmı öneriye açık haldeyim
coldplayy babybabyt Bunların hepsini izledim ve benim tarzımdı. Önereceklerimi de seveceğinizi umuyorum. Behind your eyes You The Marcella The Forest The Fall Clickbait Girl in the picture (belgesel dizi; yaşanmış bir olay ve çok içler acısı, ilk bundan başlamayın bence)
maysamoms33 usenmedimyaptimbirvelet ay bunu ben izledim şimdi eşime izletiyorum aşırı sarıyor baya iyi biraz unutayım yeniden izlicem 😂
irsemiaa babybabyt manifest gizem fantastik çok saran bir dizi Suits avukat dizisi sezon sayısı çok ve gerçekten diziyi resmen yaşıyor gibi hissediyorsunuz Peaky blinders dönem dizisi mafya vari Murder polisiye
MamaUygarVibes babybabyt Lost, The office, friends, how i met your mother, the white lotus, black mirror, upload, succecions, dark.. bunları izleyipte sevmeyen kişi görmedim. İzlemeye değerler🫶🏽
usenmedimyaptimbirvelet maysamoms33 eşimde izlemiş bana da zorla izlettirmişti ben hep önyargılıydım niyeyse o dizi güzel değilmiş gibi ama harikaydı yaa💕 nasıldı diyo eşim eh daha iyilerini izledim diyorum ki havalanmasın jfjfkddl
simseklivekalpli babybabyt Bodies Ares Gözlerinin ardında The resident Beni kandıramazsın Yaratılan Arınma gecesi 1 2 Lanetli çocuk 2 (bir yok) Üçüzler You İki anne iki kız Resident evil biohazard Good morning Veronica Who killed sara Sadakat The blacklist Maid Good girls Clickbait Post mortem Biohackers Perdida Santaj The serpent Gerçek aşk How to get Away with murder İl processo La valla Hanedan Las chicas del cable Orphan black The platform Elite hhdhahsahhs son sezonları izlemedim The stranger
usenmedimyaptimbirvelet simseklivekalpli Lanetli çocuk 2 (bir yok Hayır var the boy diye geçiyor hatta. 2 den daha müthiş
maysamoms33 usenmedimyaptimbirvelet hahahaha benimkide bana Öner diyor bin kere dedim izle şunu şimdi de başladı bırakmıyor 2 günde bitirecek herhalde 😂😂😂 sorsam benimki de burun kıvırır 😂