birannebircagann afrAybars neden dolayı anjiyo olacak . Birde cocuk mu Korkmayın benim oğlum oldu iki yaşında uyutuluyor uyanırken kendine gelirken aglıyo biraz. Sonrasında zaten 1 gün felan gözlem altında oluyor. Bacağını çok hareket ettirmemesi gerekiyor bu şekilde. Korkulacal bişey yok aslında
kardelen2 afrAybars öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağ sağlim olsun ameliyatını zor bi ameliyat değil inşallah hemen açılır benim annemde kalp krizi geçirdi geçen sene anjiyo oldu damarlar ince diye yapamadılar baypas yaptılar o daha kötü baya zor günler geçirdik inşallah direk anjiyo olur biter çok bi zorluğu yok zaten stres sinirden uzak dursa sürekli rahat olması lazım
Demett afrAybars hiç korkmayın çok kolay benim annem babam oldu çok iyi geçti geçmiş olsun size de Allah şifalar versin
afrAybars perla_ hayır canım pazar günü babam kalp krizi geçirdi anjiyo oldu ama çok tedirginiz yani bi türlü normale dönemedik 😒 bugünümüze çok şükür tabi ama yinede sizlere sormak istedim. Annen nasıl peki canım şimdi? Sizede çok geçmiş olsunn
afrAybars birannebircagann Rabbim şifalar versin çok çok geçmiş olsun canım benim 🤲 pazar günü babam kalp krizi geçirdi o oldu ama çok tedirginiz yani onun için sizlere sormak istedim
birannebircagann afrAybars aminn çok saol canım. Rabbim herkese şifalar versin. Çok gecmiş olsun damar açılacak sanırım. Korkmayın allahım izniyle ağır birşey değil. Ona göre ameliyat derler yada stent takılır anjiyo da
mucizemgelsin61 Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin anjiyo çok basit bir işlem korkulacak bişey yok ben olmuştum
afrAybars mucizemgelsin61 yaa çok içimi rahatlattın Allah’m razı olsun çok çok çok teşekkür ederim 🌸❤️❤️
afrAybars kardelen2 zaten tamamen stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum 😔 çok şükür ki açtılar stent takıldı anjiyo sırasında ama açıldı çok şükür şu an iyi ama biz çok tedirginiz babama dokunmuyoruz bile bişey olcak diye o derece. Yorumun için teşekkür ederim annenizede çok çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın 🤲
cauuv2 Cok gecmis olsun korkulcak bisey yok bi hafta önce bende kalpten anjiyo oldum şuan iyiyim şükür, genel anestezide oldum bi saat yogun bakımda kaldım şimdi evimdeyim
afrAybars cauuv2 çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın 🤲 normal hayatına döndün mü peki ağır kaldırabiliyor musun ya da eğilip kalkarken ağrın oluyor mu?
cauuv2 afrAybars agır kaldırmak yasak ama onun dısında normal hayatıma döndüm şükür. Bitek kolum mosmor kolumu kullanamıyorum o da kullandıgım kremle düzeliyor yavas yavas