damlaz Bebeğim 12 aylık hayvan seslerini öğretmeye calısıyorum ama bir türlü yapmıyor erken mi ? Ne zaman yapmaya başlıyorlar ?
ikikereanne_ damlaz oyunlariniza dahil edin kucuk hayvan oyuncaklarindan alin kitaplardan faydalanin ama hep oyunlastirin yavas yavas soylemeye baslar
Pirasalipuding damlaz Ali babanın çiftliğini söyleyin , dinletin, kitap alın çocuk akademinin ce e kitapları var hayvanları gösterip seslerini çıkarın sürekli. Bol tekrarla söylemeye başlar
sessi damlaz erken değil ama buraya gelip 5. Ayında yaptı diyenlere inanıp çocuğu zorlamayın ben oğlumda gördüm anneyiz ya bazen çok güzel konuşanları görünce biraz yükleniyorum hadi şunu de hadi bunu de diye hiç demiyor ama bi gün uyanıyor sanki yeni paket yüklenmiş gibi hop hayvan sesi hop kelimeler hatta öğle uykusundan kalkınca bile değiştiği dönem olmuştu 😊
Gamzelikiz_34 damlaz ben kızıma bir yaşında öğrettim her seferinde yanına getirdim cici cici dedim şu an kızım beş yaşında bütün hayvanları seviyor işte bugün de kuşumuz öldü ona çok ağladı🥹