atlas3_6 kızlar mutfak biraz dağınık kusura bakmayın sizden öneri bekliyorm mutfaktaki halı dursun mu yoksa sadece lavabonun önüne uzun bir yolluk mu sersem masayı da duvara yaslasam bilemedim sizler ne dersnz
atlas3_6 atlas3_6 halıyı yıkatmaktan mahfoldm oğlum masada yeöek yerken sürekli yere döküyor masanın altı açık kalsa daha mı iyi bilemedim
dilarakrt atlas3_6 halın çok güzel canım bence temizlik yaptım yeni bitti ama dün gece başıma gelenler alcıpanda fare yürüyordu inşallah evime inmez bugün akşama kadar ağladım halın kalsın bence yolluğa gerek yok
Kleopatraaaa___ atlas3_6 Halınız kalsın bence, bebeğiniz yemek yerken mama sandalyesinin altına bez sofra sererseniz dökülenler en azından sofraya dökülür ben öyle yapıyordum. Birde masayı döndürüp duvara dayarsanız size daha geniş bir alan kalır😊
maygirl atlas3_6 buyuk ortuker var coxuklar icin hem boya yaparken hem yemek icn kullanilan yikamada gerekmiyor silinimce hersey cikiyor.su bile dökulse gecirmiyor zemine.onlardan kullanin mama sandalye altina
atlas3_6 Kleopatraaaa___ tm cnm teşekkürler bende o şekilde yapıyorm ama sofra dışında her yere dökülüyor nasıl oluyorsa 😃
mom1900 Evde kaymaz tabanlı halılar varya ince ondan fazla vardı halımın üstüne seriyordum. Hem halı kirlenmiyor yıkaması kolay hemde eve biri mi gelecek hemen kaldırıveriyorum 😂 sende halı örtüsü gibi bir şey alabilirsin.