momofalya 6 aylık bebeklerinize ek gıdayı tek öğün şeklinde mi veriyordunuz bizim tadımlar bitti bi sabah bi akşam 5 gibi vereyim diyorum iki öğün şeklinde sizler nasıl yapıyorsunuz ?
organikirmik momofalya sabah kahvaltı öğlen meyveli ara öğün akşam sebzeli ya da kıymalı bir öğün veriyodum
aleynaderin1 momofalya merhaba neyle başladınız ilk tadıma acaba benimki 5 aylık olucak doktor 5,5 aylık gibi başlayalım dedi
momofalya aleynaderin1 ilk havuç verdim haşlayıp sonra kabak patates yoğurt avakado bunları gün gün bölerek verdim sonra meyve pürelerine geçtik
beybitolat momofalya sebze çorbası ama çok sulu değil yada patates kabak falan haşlayıp ezip yoğurtla yediriyodum bazende patatesle köfteyi ezip veriyodum. Biz 4.ayda başladık ek gıdaya o yüzden herşey hızlı ilerledi sonralarda zaten ne yersek onu yedirdim hep hala öyle
momofalya aleynaderin1 ilk defa duydum sanmıyorum çünkü ben iki doktora gittim ikisi de sebze ile başla dedi çevremdeki herkesin doktoru da sebze ile başlatmış
hellololo aleynaderin1 aleynaderin1 5.5 ayşık bebeğim doktor yogurt ile başlayın dedi bize de 1.gün bir çay kaşığı 2.gün tk 3.gün yk sonraki günlerde de kabak havuç patates tatlı patates şeklinde ilerleyelim dedi
momofalya beybitolat ona özel yemek hazırlamıyorsunuz dimi siz ne yerseniz o da onu yiyor Allah bağışlasın bu arada ❤️
beybitolat momofalya amin cümlemizinkini inşallah. Akşamları evet genel olarak biz ne yerswk yiyiyo ama öğlenlenleri mecbur yapıyorum biz öğle yemeği yemediğimiz için😂
Zlm momofalya çok geç saatte vermeyin hazımsızlık yapar ben tadımlsr bittikten somra bi kahvaltı gibi uyandıktan bir süre sonra veriyodum birde öğlen