cilekli_soda Bebeğime trendyoldan kaliteli pamuklu kıyafetler almak istiyorum sipariş edip kalitesine güvendiğiniz uygun fiyata önereceğiniz satıcı var mı hanımlar
meleka234 cilekli_soda cigitten alıyorum ben hep fiyatları çok pahalı değil normal. Ürünleri de pamuklu çok güzel oraya bakabilirsiniz. Trendyoldan e bebek geldi ordan da alıyorum indirimler de oluyor
ikikedibirbebek cilekli_soda lcw online dan al neredeyse her gün çark geliyor çoğunlukla %60 çıkıyor baya uyguna geliyor ben hep lcw dan öyle alıyorum
cilekli_soda meleka234 bebeğim 6 ay 10 günlük 8 kg 70 cm kaç aylık almalıyım cigitten mesela kalıpları tutuyor mu bedenle
ckader cilekli_soda 6 aylık 8 kg ve 70 cm mi maşallah. 12/18 aylık alabilirsin 9/12 ay tam olur. Ben zara ve kitikate alıyorum ama genelde zara kumaşları ve modellerini seviyorum
meleka234 cilekli_soda cigitin tulumların kalıpları bir tık dar 6-9 var 9-12 var ben genelde bi büyük bedenini söylüyorum daha iyi oluyor kışında içine atlet falan giyince güzel oturuyor
Winner Trendyolda bebekpare yazın, ürünleri güzel kaliteli bende yorumlara bakarak almştm. Bir de LCW, Koton ve Defacto uygulamalarını indirin onlar da kaliteli
Winner cilekli_soda yorumlara bakın ama bir beden büyük alsanz daha iyi. Değişim imkanı var zaten sıkıntı olmuyor
cilekli_soda ckader evet teşekkür ederiz ❤️🥹🙏🏻 ben Allah ne verdiyse besliyorum elimden geldiğince pek dikkatli değilim o konuda. 9-12 şimdi tam oluyor kıyafetlerde küçücük 12-18 alayım diyorum sonrada çok mu büyük olur diye arada kalıyorum kalpı markadan markaya değişiyor ya
alpmila ikikedibirbebek ama 60 cıkıyorda 60 lık ürün bulamıyorum ki kupon ürünü yok hepsi yüzde 10 20 filan
mervegmskra alpmila evet ya bende çözemedim kupon ürünlerini filtreleyeceğimiz bir çözüm yokmu hep yüzde 10 yüzde 30 var