ygzemre Hanımlar ettim 22,5 haftalık hamile detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık olduğu söyleniyor ve bu çocuğun engelli olabileceğine işaret ediyormuş bu durumu yaşayan var mı acaba ?
tomrisinizi ygzemre aynısını yaşadım otuz yaş üstü olduğum için daha riskli buldular hatta korkuttular farklı testler istediler yapmadım sonuç ne olursa olsun kocaman çocuk aldiramazdim sakince bekledim dört hafta sonrasında parlaklık kaybolmuştu oğlum sağlıklı doğdu bin şükür. Eğer başka bulgu yoksa endişe etmeyin bence sizinde gececektir o dönem çok bakmıştım forumlara bunu yaşayan çok insan vardı tek başına hiçbir şeyin belirtisi değil
gokce3535 ygzemre bende yaşamıştım bıkac ay sürmüştü hatta ama sonradan kayboldu kendı doktorumun bile bebegınde olmuş korkmayın böbrek vs bılac yerde daha olursa bı problem olduğunu biliyorum
hazale966 ygzemre detaylıda bana da demislerdi ama bir sıkıntı olmadı çok şükür bebegim sağlıklı doğdu Allaha sükür
cns1yldz Detaylıda bana da söylemişlerdi bebeğim şükürler olsun sağlıklı doğdu. Tek başına yeterli olmayan bir bulgu.