kerem29 Kızlar merhaba doğumdan sonra bende uyku bozukluğu çıktı bir türlü uykuya dalamıyorum doğum yapalı 4 ay olucak özellikle gece bebeğim uyanıyo mesela emzirip yerine koyuyorum bu sefer ben bir türlü uyuyamıyorum bütün gün 2 saatlik uykuyla duruyorum çok yoruldum uykusuzluktan başına böyle birşey gelen oldu mu lütfen yardım edin
bilgedm kerem29 Doğduğundan beri aynıyım. Gece uyanır mamasını içer ben sabaha kadar otururum. Gündüz uyuduğunda yanında bende kestiriyorum elimden geldiğince. Tabi ben 2 saatten fazla uyuyorum gece 1 kere uyandığı için.
symstf kerem29 geçenlerde instagramda bununla ilgili bir şey görmüştüm hormonlardan kaynaklu diyordu.
kerem29 symstf bende tiroid var şuan aşırı çalışıyo o yüzden doktor 1 ay önce ilacı bıraktırdı ama hala aynıyım
merveegem 11aylik oldu hâlâ aynı Çünkü kafam rahat değil Uyandı uyanacak diye Uykusuzluk yanında bir sürü sağlık problemini de getiriyor o da cabası Aylardır çarpıntı,baş dönmesi, tansiyon yaşamadığım sorun kalmadı Uyku ilacı mi alsak
kerem29 merveegem düşünmedim değil valla araştıyorum hatta emzirirken zararlı olmayacağını bilsem alıcam çünkü kafayı yemek üzereyim
symstf kerem29 yokyok öyle değil sanırım prolaktin ve oksitosin hormonuyla alakalı yani anne tamamen bebeği koruma içgüdüsüyle hareket etmeye başladığı için gece uykuları hafifliyor unutkanlık başlıyor gibi gibi.
symstf kerem29 ehh zamanla alışıyor insan ya bende en başlarda uykusuzluğa dayanamıyordum şimdi bebeğim uyusa bile gece 2 den önce zar zor uyuyabiliyorum.
merveegem Damyy_ anladım şimdi 😆valla uyku ilacı bile fayda sağlar mı bana şüpheli Üniversitedeyken bi kere almıştım faydasını görmedim 😆