Nur26 Merhaba kızlar. Bebegine uyku egitimi veren varmi uyku egitimini kimden aldiniz memnun kaldinizmi
My_LiFee Nur26 uyku egitimini neden baskasindan alayim ki benm çocuğum benden iyi huylarını kimse bilmez o yüzden kendim verdim 😀
My_LiFee Ayparcam ben kizimi saatlerce sallardim artik ayaklarim ağıridi olmaz böyle dedim uykusu geldikce sütünü verdim yanina uzandim iciyordu sırtını çevirip masaj yapıyordum uyiyordu simdi uykusu geliyor ayagima koyuyorum kendini yere atip yuz üstü uyuyor 😇
Nur26 Nasil verdiniz Uyku egitimi vermeden once nasildi uykusu Biz hamakta sallanarak uyuyoruz geceleri saat basi kalkiyoruz
Ayparcam My_LiFee ah keşke benim oğlanda öyle uyusa. Bende öyle saatlerce sallıyorum çok yorgun olacak ki öyle sızıp kalacak. 9 buçuk aylık olduk ama hayla sallanmadan uyumuyor uyku saatlerimiz belli ama illa sallanmak istiyor nasıl bırakıcam sallamayı bilmiyorum.
My_LiFee Ayparcam cok zor sallamak topuklarim agriyir du valla Allah yardimcinuz olsun benim gibi yapın bence
GizeWw59 Benom bebeğimde 13 aylik ama hala gece 4 5 defa kalkiyor sutte versem icmiyor surekli mikir mikir allahim gozlerim agriyor artik uykusuzluktan dogdugundan bu yana boyle 😔
Ayparcam My_LiFee dediğinizi yapıyorum ama godıklanıyor heralde gülüyo uykusu olmasına rağmen ya da oyun yapıyorum sanıyo ninni falan da söylüyorum ama yok
My_LiFee Ayparcam bir iki oyle zanneder cnm bnim ki de oyleydi uyu hadi uyku vaktin diye diye alıştı alistirmak zor.biraz