akca26 Kızlar daha önce de ilaçlattık yine evi akrep bastı. Yavruları her yerde bugün yatağın üstünde ufak yavru akrep gördüm , yerde de 3 tane öldürdüm. Napcam bilmiyorum yardım edin. İlaç önerisi olan var mı?
usenmedimyaptimbirvelet akca26 benim kuzenimin anneannesi evi ilaçlattırdıktan sonra görünen bir yere akrep duası asmıştı bir daha gelmediler dedi
TalentedMom akca26 sineklik yok my nasıl girmiş acaba Allah yardımcın olsun inşallah bir daha gelmez 😔
akca26 iremsimay Hayır ama arka yatak odamın arkadası yolun altında kalıyor yani duvarın arkası toprak
akca26 TalentedMom mutfak dolaplarının altında toprağa bakan tarafta delikler varmış oralardan girmişler büssürü var bir tane de değil
Minigim38 akca26 firmaya ilaçlama yaptırdıktan sonra böyle şeylerin kuluçka süresi var yumurtadan çıkma zamanlarını gecirmemeniz gerekiyor. İlaçlama yumurtaya etki etmiyor firma size tekrar şu kadar gün geçince yine ilaçlama yapılacak diye söylemedi mi
sarikavun akca26 mutfak dolaplarini sokturun delim olan yerlere ilac kisip kapattirin cimentoyla oyle gecebilir belki. Delik yer varsa orayi bellediyae ardini alamazsiniz. Gerekirse sokun tum dolaplari. Delikleri kapatin. Kiraya cikmaktan ucuza cikar
gurbetteanne10 akca26 inşallah kiracısındir oyleysen başka bir eve çık yazık bu korkuyla yaşanır mı Allah yardımcın olsun
biraz_tantana akca26 forumda gördüğüm en korkunç post bu sanırım hayattım Boyunca bir kere bile görmedim inşaAllah görmem Allah yardımcın olsun arkadaşım korkunç