yigitbiranne Kızlar 3 bucuk aylık bebegim var sizce uyku tulumu icin hangi beden almalıyım öneriye ihtiyacım var ve sizce uyku tulumu gerekli mi
[silindi] yigitbiranne owli markasını öneririm 0-36 ay arasında kullanılıyor ömürlük resmen ben bir tane almama rağmen hiç yıpranma olmadı bir tane daha almayı düşünüyorum dönüşümlü kullanabilmek için gerçekten çok sıcak tutuyor üstü açıldı yüzüne örtü geldi derdi yok
mavera316 yigitbiranne ben de 1 tog aldım odası 24 derece yeni yeni giydiriyorum artık çünkü üstünü örtmek istemiyor uyanıyor ve dönmeye başladığı için tehlikeliymiş böyle tulumla uyutunca aklım onda kalmıyor yani
Pamukhanim_ yigitbiranne ben geçen yıl o aylar daydı giydirmeye başladığımda 6-12 ay ve 12-18 ay almıştım 1 tog ve 1.6 tog ikisinide kullandık ben gece giyim de 1-2 beden büyük alıyorum hem rahat olsun hemde uzun giysin diye
happyy_momm Benim bebeğim üstünü örtmeyi sevmiyor benim için büyük kolaylık bi tık büyük olsa daha rahat ediyor içinde bende1 tog var evimiz sıcak oluyor yeterli
gulkayaa mavera316 benim bebeğim 10 buçuk aylık artık evler soğumuş gece üstünü hiç örtmüyor burnu akmaya başladı bende bakıyorum ama bu 1 tog 2 tog ne anlama geliyor
zeynepbtlumt @mavera316 bende 1 tog aldım 26 derece oda şuan giydirsem olmaz herhalde içine atlet giydirip o şekil mi giydirsem bilemedim
[silindi] Pirasalipuding bizimkisi bunun aynısı ev genelde 22-24 arası oluyor ama baya kalın bir şey çok sıcak tutuyor yenidoğandan 36 ayına kadar kullanıma uygun