stuncer Max. 150 cc, cam, yavaş akışlı, ucu çok geniş olmayan bir biberon önerebilir misiniz hanımlar 🌺
melipol stuncer Philips avent biberonları çok iyi ayrıca biberon uçlarının numaraları da var ve gayet kullanışlı 🤗
muanka stuncer kesinlikle Philips avent.Anne göğsüne en yakın olan,damlatmayan dolayısıyla meme reddi riskini en aza indiren marka…
ecebyrm melipol aynen benim avent olan biberonlarım kırıldı kargodan gelene kadar lansinoh kullanmak zorunda kaldım hiç memnun kalmadım lansinoh çok fazla damlatıyor sonuna kadar avent o yüzden 🥰🌼
patlakprezervatif muanka avent kullanırken iki kere meme reddi yaşadık. O zaman 1,5- 2 aylıktı şimdi 8.ayında büyük olmasına güvenerek avent kullanıyorum. Meme reddinde sadece akışına bakılıyor ama ağzına aldığında doku farkını hissediyorlar.
muanka patlakprezervatif yaa sizin şanssızlığınız olmuş biz şimdilik memnunuz belki de devamlı kullanmadığımız içindir
simseklivekalpli stuncer lansinoh cam seçeneği var mı bilmiyorum lansinoh ve mamajoo (cam var) güzel.
patlakprezervatif muanka 6.aydan beri su veriyorum ve kullanıyorum evet kesinlikle memnunum. Satın alırken bana da meme reddi yapmaz demişlerdi. Ama emzirme polikliniğinde yaşadık meme ağzına değince kıyameti koparmıştı biberonun ucunu meme ucuna geçirdik cop cop emmeye başlamıştı o zaman danışman demişti, dokusu da önemli diye bende öyle öğrendim
EsilaMiracAyazEren_Moms stuncer Avent çok iyi, kullanışlı rahat uyumlu. Hiç denk gelmedim cam olanına ama Nuk marka biberon da iyi diyorlar
ibr24 stuncer kesinlikle aventi tek geçerim hatta ben 300 ml lik aldım başlığı yeni doğan aldım büyüdükçe sadece başlık degisiyorum çok memnunum o kadar yavaş ki ucu bebeğim yeni diş çıkardı isirmaktan ucunu biraz acabildi