viyanzey6 Kızlar bebeğim 7. Aya girdi ama hala sütüm tazyikli geliyor bu yüzden emmek istemiyor ne zaman son buluyor bu durum🤦♀️
Gokturkmom viyanzey6 biraz sağım yapıp emzirebilirsiniz ya da elinizi makas yaparak emzirmeyi deneyin.
ilginn viyanzey6 sağım yapmak işe yaramıyor aksine çoğaltıyor. Bebeğim 10 aylık hala tazyikli benim. Bebeği sık sık emzirmeye çalışın. Bebek büyüdükçe alışıyor daha kuvvetli çekmeye başlıyor rahatsız etmiyor bebeği.
beyazzkuguu viyanzey6 her şeyi denedim ama maalesef etkili olmadı. Sadece koala tarzı emzirme biraz iyiydi. Arkana yastık koy youtobeden bakabilirsin sadece zamanla düzeliyor bundurum bebek biraz büyyüp sütü tolere ettikçe
2018istanbul viyanzey6 fışkırır tarzda akıyordu çocuk emmeyi bırakıyordu rahatsız olup o zaman da boşa akıyordu sonradan elimle ucunu kapatıp fışkırmasını engelledim yatar gibi sırt üstü emzirmeye başladım o şekilde çare oldu Allah kolaylık versin
viyanzey6 Gokturkmom sağım yapınca sütüm daha fazla oluyor sürekli akıyor doğumdan bi kaç ay sonra bu durum bitiyor deye biliyordum
MisKokulubebek Geriye doğru yaslanınca akış yavaşlıyor biraz daha rahat emiyor ama büyümüş öyle emeceğini pek sanmıyorum.Benim 3-4 aylıkken düzelmişti biraz daha