Yayburcu gunes76 benim var tam perde değil ama rahim yapısı farklı dedi 4 kere hamile kaldım 1 oğluk sağlıklı çok şükür 2 tane düşük şimdide 16 haftalık iyi gidiyor
binnur37 gunes76 Benim vardı rahim kalp şeklindeymiş .. Histereskopi oldum sonra gebe kaldım kızım şuan 2.5 yaşına gelmek üzere ..
penyy gunes76 histereskopiyle düzelir o canım ilk önce düzelttir onu istersen hiatereskopi çok basit bir işlem aynı gün taburcu oluyorsun. Maksat ola ki perde varsa geç hamile kalırsan zaman kaybı yaşama diye.
hepyerdeyizz gunes76 benim hem perde hem kalp şeklinde dört gebelik geçirdim ikisi sağlıkla doğdu ikisi düştü .
gunes76 Yayburcu binnur37 penyy hepyerdeyizz 1senedie korunmasız ilişki var bebek yok hala doktor ameliyatı göbek deliğinden girip rahimle beraber yapacağını ama rahimde yapışıkşık olabilme ihtimalini söyledi siz hangi hastane hangi doktora gittiniz
byzyldz gunes76 kendi tanıdığım üç sene sonra hamile kaldı hatta ta doğumda farkedildi doğumun üstüne bi de perde alınmıştı üstüne de hemen ikinciye hamile kaldı
3kidsmom gunes76 benim kardeşimde vardı yıllar önce bilmiyor du iki kere düşük yaptı daha sonra benim tüp bebek için tedavi gördüğüm merkezdeki doktorum baktı söyledi bi operasyonla halletti şu an bi kızı var