Prensesannesi___ Önerilerinizi bekliyorum kızım asla üstünü örttürmüyo nerden aldığınızı paylaşırsanıs görsel olarak paylaşim yaparsanız çok mutlu olurum
Urazinannesiqw Prensesannesi___ LCW den alıyorum 1,5 tog ve 2,5 tog evin sıcaklığına göre giydiriyorum
Pirasalipuding Prensesannesi___ şöyle bir şey almayı düşünüyorum ama emin değilim bende acaba kullanan var mıdır
tonymontana Prensesannesi___ defacto kullaniyorum tas gibi evin isisina gore kac tog alacaginizi anlarsiniz kac derece genelde kisin
Prensesannesi___ Urazinannesiqw köyde oturuyorum 2.5 tog daha iyi olur diye düşünüyorum rica etsem görsel paylaşır mısınız
yagmurkokusu_ Lc waikikden almıştım 2,5 tog ama bu sene evin derecesini iyice ölçtükten sonra almayı düşünüyorum gene Lc den alırım
Urazinannesiqw Prensesannesi___ görsel ekleyemedim LCW çocuk uyku tulumu yazıp googleden ararım görsellere bakabilirsiniz bu sene bin lira civarı ama hep indirim kuponu oluyor onunla çok uygun fiyata alabilirsiniz
yildizmom-2023 bende bekliyim burda evimiz sobalı. malum aksam soba yansa bile sabaha karşı sönmüş oluyor. benim kaç tog almam gerekir
Pirasalipuding yildizmom-2023 çocukluğumda öyleydi 🥹 sabah annem tekrar yakardı sıcacık olurduk. Ama çok zor Allah yardımcınız olsun . Gece yatarken çok sıcak olur ince bir pjama yeter ama 3,4 gibi soba sönünce 2,5 tog giydirebilirsiniz