Deletedmom2987 benim oğlan alt dişleriyle dünyaya gelmiş direk ek gıdaya hazır anne sütü yerine adana dürüm yicek herhalde skdksksk şaka şaka çekilecek zaten de çok acılı bir işlem mi acaba 🥹
Nazlimu_ Deletedmom2987 ayy yerim yaa ben internette bi bebekte görmüştüm çok tatlı görünüyordu. Acıyacağını sanmıyorum. Köksüz diş olduğu için 🌼
zencefillikurabiyeadam Deletedmom2987 doğum yaptınız mııı 🤗 bu konuda bilgim yok ama yazmak istedim sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah 🫠
Deletedmom2987 simseklivekalpli ben çıktım da bebiş hala hastanede bugün de onun olduğu hastanede odaya alındık emziriyorum duruma göre hafta sonu çıkıcaz
minnosanneeee Nisan 18 de doğum yatım bebeğim dişli dünyaya geldi diş hekimi eli ile çekti zaten köksüzmüş emerken boğazına kaçar diye çekilmesi gerekşyormuş herhangi bir sorun olmadı şu an beş aylık ve tekrar dişi çıktı :)
Deletedmom2987 minnosanneeee yaa milyonda bir görülüyormuş oda bana denk geldi 🥹 peki internette başka şeyler de yazıyor onunla alakalı bişey dedi mi doktorunuz bazı sendromlu bebekler de böyle dişli doğabiliyormuş benim oğlum erken doğdu korktum okuyunca
arsentopik minnosanneeee merhaba peki görüntüsü nasıldı benim oglumda 5 günlük yarın randevumız var bakılcak nedir diye?
minnosanneeee Deletedmom2987 ne gibi sendrom ben internetten hiçbişey okumam kötü kötü şeyler yazıyorlar herşeye anksiyetem artıyor doktor bize olabilecek bişey olduğunu söyledi ekstra herhangş baka bişey söylemedi şükürşu anda sağlıklı gayet ve ayına göre motor gelişimi ve zeka gelişimi yerinde maşallh bi problem yaşamadık inşallah yaşamayız
perla_ Deletedmom2987 canım internete bakma bakacak olursan sana kesin kanser tanısı koyar sen doktorunu dinle
Deletedmom2987 minnosanneeee anladım canım teşekkür ederim bana da normal olduğunu söylediler ama işte bi kere bakma gafletinde bulundum ekstrem bişey olsa mutlaka söylerdi zaten 35 haftalık doğdu 🥹
minnosanneeee arsentopik sizin de mi dişli doğdu bekleyin atıyım postun sahibi dönüş yapsın müsadesi olursa bu post altına görselini atayım