aybuke06 Kızlar selam. Bugün büyük cesaret sonucu burnumu deldirdim (çok korkuyordum) fakat kalın piercing model takıldı hep böyle takılırmış standartmış. Baya büyük ve kalın. Normal hızmaya geçmek istiyorum bunu çıkarıp mümkün müdür acaba?
ozdemirinannesi aybuke06 bir hafta kalacak sonra kendi syediğini takacaksın kremle sürekli iltihaplanmasın antibiyotik li krem
hndnakdmn aybuke06 deliğim tam oluşması için takılıyor o kalın olan. Deldirdikten sonra bir kaç gün iltihap oluyor. Burun deliği oluşana kadar ilk takılan kalmalı bence direkt küçük olana geçerseniz tekrar büyük takmak istediğinizde zorlanabilirsiniz. Lise yıllarımda kullanmıştım ben sürekli iltihap olduğu için bir süre sonra yıldım ve bıraktım
Nikita aybuke06 ben geçenlerde kulağımı deldirdim. Bir hafta sonra altın küpeye geçtim ama daha tazeymiş yaram. Enfeksiyon kaptı. İğrençti. Sıkıp iltihabı temizledim. Sonra baticon ve antibiyotik krem kullanarak onardım. Başınıza gelirse aklınızda olsun diye yazıyorum
ebruuyildizz 10 yıl önce lise zamanımda deldirmiştim 🤣 2 saat sonra delerken takılanı çıkarıp normal hızmayı takmıştım bi sorun olmamıştı
aybuke06 ebruuyildizz baya büyük taktılar ya ben küçük istiyorum sizde de mi öyle olmuştu ilki kalın mıydı bildiğiniz alttan topu gözüküyor 🤣
ebruuyildizz ebruuyildizz evet evet kalındı eğer beklersem delik çok genişler diye düşünüp hemen ince halka takmıştım 😂
aybuke06 ozdemirinannesi teşekkür ederimm peki bu piercing baya büyük ben küçük takınca sıkıntı olur mu yani küçük kötü durur mu pek anlamadm bu da baya büyük geldi içime sinmedi açıkçası
aybuke06 hndnakdmn büyük takmak istemiyorum açıkçası deldirirken de büyük diye vazgeçecektim standart olduğu söylendi küçük minik kibar delikli ve modelli bi hızma takmak istiyorum
aybuke06 Pembepremses24 1hafta sonra istediğim boyutta hızmaya geçebilirim değil mi çünkü bu piercing ve kocaman duruyor ben hem modeli daha kibar hemde deliği daha ince olan bi hızmaya geçmek istiyorum
maygirl aybuke06 hayir 10 15 gun cikarmayin.iltihap olablir.taktığinız yapişir kalir walla oyle bsey olursa caniniz acır tak cıkarirken.arada burnunuzdakini oynatın.bos birakmayin hemen kapanablir ilk yıllar.
aybuke06 maygirl 1hafta sonra çıkarabilirsin dedi takan adam fakat bu kalın ben ince taksam olur mu 1hafta sonra
yagmurkokusu_ aybuke06 sen normal hızma alırsan onun boyutu da oluyor benim burnumda kulak küpesiyle delinmişti ama sonradan çıkardım normal hızmaya geçtim şuan kullanmıyorum ama izi kaldı
aybuke06 yagmurkokusu_ bol olur küçük hızmaya diye biraz endişelendim açıkçası çünkü bu delik büyük oldu normal hızma deliği buna göre çok ince
KendiEvimdeDeplasmandayim aybuke06 4kere burnunu deldirmiş biri olarak bigün sonra değiştiriyordum ben 😂 çıkınca hemen kapanıyo benim normal olan gece uyuyunca çıkıyordu sabaha kadar kapanıyordu halka model kullanıyodum
aybuke06 KendiEvimdeDeplasmandayim ayy 4kere nasıl dayandınuz çok acıdııı peki kalın mı takılıyor herkese ilk seferinde çünkü çok kalın burnumdaki ve ben incecik küçücük model istiyorum o modeli takınca da bol gelir deniliyor
yagmurkokusu_ aybuke06 şuan vücudun onu yara gibi algılıyor sen normal hızmayo tak sonra krem sür teramicin mi ne o boyutunu alır
KendiEvimdeDeplasmandayim aybuke06 zaten küçülmeye kapanmaya çok müsait oluyo. Ben kendim o kadar uzun süre beklemedim enfeksiyon falanda kapmadım ama siz her ihtimale karşı bekleyebilirsiniz. Dönem dönem sıkılıp çıkardım kapandı özledim tekrar deldirdim falan 4ü buldu. Şuan kapalı 3senedir falan ama arada periler geliyor ☺️