Deletedmom_968 ates06 bebeğim 5 ay 5 günlük 8 de yatar saat 12 de kalkar emer 12 den de 4 e kadar uyur 4 den sonra da saat başı kalkar tamamen 7 de uyanır
bilgedm ates06 Mama içiyor bir süredir çok dengesiz uykusu. Normalde akşam 6-7 gibi uyur sabah 8e kadar falan. 4. Ay atağı bozdu gece mamaya kalkıyordu. Birkaç gündür de sabaha kadar sık sık uyanıp ağlıyor. Bi de çığlık atmayı öğrendi. Dün gece sabaha kadar uyanıp çığlık attı 🙄 Şükür bugün daha uyanmadı 🧿
aleynaderin1 ates06 gede yatar sabah kalkar ben sabah yedirir altını alır biraz sever koyarım beşiğine geri 3 saat daha uyurum o kendi kendine oynar geri uyur vs 5 aylık benimki de bi ara ben uyuyunca ses çıkarıyordu bağırıyordu falan ama göz teması kurmuyorum duymuyorum diye geri uyurdu mecbur evet biraz zalimce gibi geliyor ama bir kaç defa yaptım öyle bir alıştı ki şimdi biliyor sabah altını akıp besler oynar koyarım hiç ses yapmaz hışırtılı kitabıyla oynarken o da uykuya dalar
azrabetull ates06 biz de aynı durumdayız iki iki buçuk saatte bir kalkıyor ve hep meme arıyor dişten mi ataktan mı anlamadım damakları çok kaşınıyor bizim faha gazımız da bitmedi sanki ondan kı çözemedim halen
nazeninanne 20:00 uyuruz 12:00 uyanır mama içer 03:00 uyanır mama içer 08:00 uyanırız gün başlar , sizin bebiş fazla uyanıyor ya uyku hijyeni problemi var ya memede alışkanlık yapmış yada diş çıkaracaktır
nazeninanne ates06 ortam sıcakmı soğuk mu üzeri ince mi kalınmı altı temiz mi burnu açık mı yatağı temizmi rahatmı parfüm yumuşatıcı vb kokuyor mu vs bunlara uyku hijyeni deniyor
bilgedm ates06 Çok iyiydi valla bizi de rahata alıştırdı şimdi uyumuyor 🥲 Gece yine 3te uyandı saatlerce ağlama seansı… İnşallah geçici bir durumdur
JanJan_ ates06 dün doktora gittik burnu akıyor diye zaditen damla verdi eczacı da uyku yapıyor dedi inanır mısınız gece bir kere kalktı şok oldum haftalar sonra
lorin6504 ates06 sadece anne sütü alıyor 12 den sonra iki saat saat başı uyanış çığlık atıyor bunuda yeni öğrendi yanımda memede kalmak istiyor