SuMisalii dilarakrt hayır tabi ki değil. Dip bucak temizlik yapmamın üstünden 5 dk geçmeden her yer her yerde olur. Her tarafta oyuncaklar yastıklar olur. Günlük süpürüp silmeye çalışırım kendimin de toza alerjim var ama nerdeyse hiç toplu olmaz.
ShutUp dilarakrt haftalık mutlaka detaylı dip köşe temizlerim. Onun haricinde her gün süpüremiyorum (kızım ördek gibi peşimde ve uyku süresi azaldı) ama dağınıklığa müsade etmem her şey yerli yerinde olur dolap içi dışı vs.
mondecaidensecmeler dilarakrt genelde öyledir. Ama bu aralar saolsun toz topraktan hergun yapsamda çamur gibi toz var
endoplazmikretikulumiste dilarakrt yok ayol haftasonlarında temizleyebiliyorum çalışıyoruz çünkü . Yemekleri de haftasonu yapıyorum bir haftalık ütüyüde herşeyi pertim çıkıyor mu evet çıkıyor ama mecbur 🤓
Tatlican dilarakrt Evet mesela bugün turşu ile yoruldum.Bide anneme gidicem aman süpürmesemde olur dedim ama yookk olmaz ben olmasamda o ev temiz durmalı sürüldü toz alındı lavabolar yıkandı balkonun birini süpürüp sildim.
momofalya dilarakrt her gün siler süpürürüm derli toplu duruyor ( bebeğim daha küçük olduğu için ) ama detaylı temizlik lazım onunda bebeğim uyuyunca yapıyorum dün gece koltuk sildim mesela bugün bir odanın kapısını sileceğim yarına Allah Kerim 😅
Feyzosumunannesi dilarakrt Her gün süpürür siler toz alırım dip bucak haftada 1 yaparım. Dün mutfak dolabı kapılar ve camları sildim. Yarin perdeler yıkanacak
Meri-Mel dilarakrt Her gün tertemiz değildir ama her gün düzenlidir , takıntım var her gün çamaşır makinesi ve süpürge açılır , haftada iki gün silip toz alırım.