mutlulukkkzamani eslemeylem alerji olduğunu nasıl anladınız Benm bebeğim 5 aylıkken ek gıda başladık önceden yumurta sarısı verirdim birşeyi yoktu sonradan bir sabah verdim kustu huzursuzfu o gün ertesi gün yine verince aynı devam etti huzursuzfu yine kustu yumurta vermedim çorba falan verdim bir ay ara girdi sonra tekrar verdim bu sefer omlet olarak yaptım kusmadi ama yüzü hepsi kızarıyor dudak bölgesi falan yerken elini yüzüne vuruyor yanak çenesi kızarıyor 10/15 dk sonra geçiyor 2 gündür yine böyle Öncesi doktora götürdüm başka büyük şehir Hastanesi’ne götür orda alerji testleri yapılıyor burda yok denildi gidemedim Önceden sorun yoktu yiyordu sonrası kusma oldu şuan da kusma yok ama yüzünün neresine değse kızarıyor Acaba bu alerji mi oluyor
nuroner eslemeylem pankek , krep , tost , sebze kızartmaları , sebze köfteleri , mücver, muhallebi, yulaf kasesi, yulaf bazlama, ekmek üzerine labne fındık kreması vs , börek ilk aklıma gelenler bunlar
eslemeylem mutlulukkkzamani bebeğim şu an dokuz aylık yumurta sarısı tek veriyprdum ben de ama ne zaman versem agız kenarında kırmızı noltalar oluşuyor ve bütün yüzünü kaplıyor bir gün sonra geçiyordu kusma yoktu ama ben de şehir hastanesine götürdüm Mersin de yaşıyorum oeada deri üzerine alerji testi yapıldı çıkmadı kan alındı sonucunu bekliyoruz şu an sonuç çıkana kadar yumurta diyeti yapıyoruz şu an