gulkara1 Kızlar sağlık ocağından verilen kan ilacı ve demir ilacını bebeğinize veriyor musunuz bebeğim 6 aylık kimi veriyorum diyor kimi vermiyorum diyor kafam o kadar karışık ki herkes bir şey söylüyor ilk bebeğim haliyle korkuyorum
birprens_birprenses gulkara1 ben veriyorum oğlumda da verdim 1 yaşına kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ne diş lekesi ne diş çürüğü hiçbir şey yok şimdi kızıma da kullanıyorum 9 aylık şuan yaşına kadar devam edeceğim ☺️
ayisit gulkara1 demir ve kan ilacı aynı şey zaten de sağlık ocağının verdiği takviyede paraben var. Ocean veya bestiron alın.
gulkara1 birprens_birprenses ben ilk aylarda veriyordum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama insanlar bişeyler diyince korktum
gulkara1 yildizmom-2023 ne kadarlık çocuklarınız ilk zamanlar veriyordum ama herkes bir şey diyince kestim bayadır da herhangi bir ilaç vermiyorum
birprens_birprenses gulkara1 bana da çok söyleyen oldu ama ben kullandım hala daha kullanıyorum dediğim gibi
yildizmom-2023 gulkara1 27 aylık. 1 yaşına kadar hep sağlık ocağınin verdiklerini kullandım. dişlerde lekelenme olmadı değerleri de iyi cikmisti