saregndgdu Merhaba kızım şuan 8 aylık Samsun’da yaşıyoruz havalar soğudu üstüne ne giydireceğimi bilmiyorum kış için böyle yağmurlu havalar için bir öneriniz var mı marka model yazarsanız sevinirim
Omeraslan saregndgdu us. Polo dan almıştım geçen sene çok güzel çıktı. Kız modellerinde aşırı seçenek var.
KendiEvimdeDeplasmandayim saregndgdu dün civile gittik pierre cardinin yağmurluğu vardı bitane onu aldık çok tatlı ☺️ kızımda 9aylık olacak
Zgea saregndgdu peluş tulum ya da su geçirmez astronot mont alın bence ben o aylarda öyle yaptım ve çok rahat ettim üşüme derdi olmadan çıkardım hep dışarıya.
saregndgdu KendiEvimdeDeplasmandayim bende gittim ama bulamadım bişey ya gülerek kullanın bizim buralarda hava baya soğudu oyüzden yağmurluk kurtarmaz artık :)
saregndgdu Zgea açıkçası bende astronot tulum istiyorum ama emin olamadım mangoda bir ürün beğendim ama şöyle gerçekten üşütmeyecek gibi mi bilmiyorum yürümeye başladığı zaman evde oturmak istemiyorum açıkçası
hazale966 saregndgdu online var mağazalara daha gelmemiş hem daha fazla çeşit var onlinede hemde kupon oluyor