eceee111 Kızlar 2.ay aşısı mı daha zor geçti 4.ay mı ya pazartesi 4.ay aşımız var ben yine tedirginim sizde ne gibi etkiler oldu her iki aşıdada
beyemrr eceee111 Bizimde pazartesi 4. ay aşılarımız olucak 🥹 2. aydakiler bizde hafif ateş yapmıştı umarım bunu da hafif atlatırız, bende 4. ayı yaptıranları bekleyeyim burada
kupakizi_ eceee111 2. Ay aşısı daha zor deniliyor ama benim bebeğimin 4. Ay aşısında sadece gece uykusunda ateşi çıktı biraz, gece boyu uyumadan takip etmiştim. Hiçbir aşıda da huzursuzluğu olmamıştı. Tabi bebekten bebeğe farkeder.
anneveminikkizi büyüdükçe daha farkında oldugu icin 4. ay aşısı 2 ye göre daha cok huzursuzluk yapmıstı mızıklanıyordu. 6. ay da 4 e göre daha cok yapmıstı 😂 büyüdükçe farkında oldugundan daha cok tepki veriyor aslında 2. ay da full uyumustu
melindababy eceee111 2. Ay aşısı daha zor geçti 4. Ay hem daha kolay fazla ağlamadı hem ateşi çok çıkmadı şimdiden geçmiş olsun yanınızda soğuk su alın aşı vurulduktan sonra ve vurulmadan önce ben bacağına biraz değdiriyorum şişeyi öncesinde alışsın bi tık diye sonrasındada acısınj alsın diye