organikirmik Herkese selamlar. Oğlum 9 aylık, bir süredir dışarı çıktığımızda yarım saat sonra bir saat sonra ağlamaya başlıyordu. Ama bugün öyle bir hale geldik ki sadece kapının önüne çıktım. Bi kucağımda bebek bir kucağımda bebek arabası aynı şekil geri döndüm. Bu aylarda olan bir şey mi bu geçer mi yoksa huy mu edindi asosyal bir çocuk mu yetiştirdim dışarıyı sevmeyecek mi bu sizlerde bu aylarda durum nasıldı
Asldrk organikirmik benim oğlumda öyleydi ataktır güneş ve rüzgar vurunca yüzüne ağlardı ama alıştı şimdi 3 yaş ve hep dışarı da durmak istiyor
ayhat organikirmik mizaç meselesi de bence. benim bebeğimde 9 ay 17 günlük. Dışarıya bayılıyor eğer bir gün çıkarmazsak o gün huysuz oluyor. bizimde tek sorunumuz dışarıda asla uyumuyor.
beybitolat organikirmik 8 aylık benimki doğduğundan beri her allahın günü çıkıyoruz çıkmazsak o gün bize zehir özellikle akşam üstleri başlıyo mızmızı dışarı çıktığımız an susuyo
damlaozzz organikirmik Bende o aylarda dışarıya çıkarmaya korkuyordum gördüğü herkese herşeye ağlıyordu sevmiyordu hiç çıkmayı şimdi ise bayılıyor ben bilerek ağlasada çıkartarak aştım bu durumu öyle öyle alıştı
organikirmik ayhat dışarıda uyumayı zaten 4-5 aylık civarı bıraktı ama en azından dışarı çıkabiliyorduk yani. Bu aralar onu da yapmıyor. Dışarıyı sevmeyecek bir çocuk mizacında olacaksa yandık işimiz iş 🙂↔️
organikirmik damlaozzz ya Ne yapıyorsunuz peki ağlayınca? Yani kucağıma alıyorum çünkü diğer türlü gerçekten gözlerinden yaşlar boşana boşana ağlıyor öyle nazlanma ağlaması da değil. Sakinleştirip geri koymaya çalıştığım an tekrar başlıyor haliyle geri dönüyorum
damlaozzz organikirmik Sizi anlıyorum aynıydı çünkü markete tek gidemiyordum ben korkudan ordakilere bile ağlıyordu Bende kucağıma alıyordum ama bazen babası olmadan çıkaramıyordum çünkü hem kucak hem bebek arabası çok zor oluyordu özellikle parka götürüyordum çok seviyordu çocukları etrafı izlettiriyordum hep kedilere köpeklere çocuklara baka baka alıştı kucağımda gezdirip birşeyler anlatıyordum ağlaya ağlaya ama bu durum geçici merak etmeyin şimdi 14 aylık kendi inmek istiyor arabadan yürümek için
Kitsu Benimki de öyle aylardır ama derdi dışarıda olmak değil arabada olmak. Hayrına vericem bebek arabasini o derece kullanmıyoruz dışarı çıkar çıkmaz 10 dk da kucağımda. Etrafı daha iyi mi görüyor nedendir bilmiyorum. Kucakta saatlerce gezer dışarıda
gulsimacansu58 Kitsu benimki de tam tersi bebek arabası aşıgı kullanmaktan tekerleri aşındı artık elim ayağım benim bebek arabası. Bugün kontrole götürdüm yakın diye bebek arabasını almadım burnumdan geldi valla
organikirmik damlaozzz birkaç arkadaşım da aynısını yaşıyor şu an demek ki dönemsel diyorum ben de. Parkta da korkuyor 🥹 yani oturmaya korkuyor sadece uzaktan izletmeyi deneyeyim. Yakında park yok binanın parkında da çocuk yok, bebem çocuk görmeden büyüyor ona mı bu kadar huysuz diyorum kendimi suçluyorum hep
Mariposa organikirmik disarinin sesi gurultusu korkutuyor olabilir. Zamanla asar bunu bence endiselenmeyin
damlaozzz organikirmik Böyle endişelenmeniz ne kadar iyi bir anne olduğunuzu gösterir kendinizi suçlamanıza hiç gerek yok merak etmeyin bazı çocuklar böyle oluyor demekki bizim gibi birsürü kişi yaşıyordur ben doktorumlada konuşmuştum geçer dedi ve geçti sizinde öyle olucak 🙏🏻
alinmom Bu aylarda bebekler yabancı ortama ve kalabalığa daha hassas olabiliyor, ağlaması tamamen normal. Zamanla alışıyorlar, sürekli aynı şekilde çıkmaya devam ettikçe kendini güvende hissetmeye başlıyor Asosyallikle alakası yok, geçici bir dönem 😇
Pamukhanim_ organikirmik atak olabilir çünkü bir ara bizde öyleydik para bile çıkamıyorduk dışarıyı seven çocuk gitmişti resmen bebek arabasında bilr çıldırıyordu 1 ay falan sonra düzeldi
suhedaaaaa organikirmik O aylarda kısa bir dönem aynı şekilde dışarı çıkma krizi yaşamıştık bizde. Sakin kalıp asla arabasından almamak gerekiyor galiba. Onun istediği değil bizim istediğimiz olması gerektiğini öğretmek için
Niyesordunbucevabi organikirmik Benim oğlum da 8 aylık malesef oda öyle yapmaya başladı dışarı çıkınca korkudan hızlı hızlı işlerimi halledip dönüyorum. Eşim olmadan çıkmaya korkar oldum
organikirmik Niyesordunbucevabi ay kız görmemişim pardon 🥹 vallahi markete bile çıkamam şu halde tek başıma korkunç bir durum