barlasfunda Yemek yapabilenler ne mutlu size ben bebeği bırakıp yemek yemek yapman geç yemek dahi yemiyorum bırakınca hemen ağlıyor ana kucağa aldım vallahi bakalım işe yarayacak mı😁 eşim gelirken tavuk alacaktı bana da pilav yap dedi vakit bulursan😁
Canparcam_ barlasfunda Kaç aylık bebişin? Ben kızım küçükken ana kucağına koyup yanıma alırdım ya da vakumlu oturak vardı bizim ona koyup tezgahın üstüne alırdım oyuncak vs verip bende yemeğimi yapardım ne günlerdi ya şimdi kızım 5 yaşında 🥹
hafizevr barlasfunda bende imrenerek okuyorum yazılanları bebeğim 11 aylık olacak 2 dk bensiz durmaz ağlıyor bende yemek yapamıyorum uyuyunca mutfağa girsem duyup kalkıyor akşam eşimi bekliyorum işten gelince en hızlı ne oluyorsa onu yapıyorum. Acaba kaç aylık olunca mutfağa gireceğiz 🫣🫣
incihanim_ barlasfunda kucakta duran bebek zor canım yapacak birşey yok eşinde idare edicek artık geçici bu zamanlar
myangelson uykusuzanne__ pırasa yemeği Fırına tavuk patates Kuskus salatası Snickers pasta Bizim menü ortaya karışık oldu 😂