mervee345 Kızım 18 aylık ınfluenza dediler ilacını verdi doktor ağrı kesiciler falan önerebileceğiniz şunu yap daha kolay atlatır diyebileceğiniz bişey var mı dünden beri 2-3 saaat anca uyudu çocuk perişan oldu uyuyor 5 dk sonra kalkıyor çok yoruldu artık
zynprvlfsn mervee345 Bal iyi gelir, ben takviye olarak hasta olacağını hissettiğim an 1 hafta newvit kara mürver kullanıyorum. Çok geçmiş olsun.
Balteknem mervee345 canım bence çocuğunu ızle ballı vs şeyler verme benım çocuklarım alerjıkken daha ozman bılınclı degılken bukadar her öksürükte ballı karışımlar verdık daha da durmadı çocuk sonra ben bütün bıtkısel seylerı kestım ve çok faydalı oldu duş ıyı gelıyor terlerse eğer
Pembepremses24 gizembsee ay tam bunu yazacaktım canım ananem bana hep yapardı iyileşirdim bebeğime de hasta olunca yapıyorum toparlıyor dene mervee345
mervee345 Gokturkmom Teşekkür ederim ilaç değil de farklı birşeyler olabilir destekleyici o yüzden soruyorum
mervee345 zynprvlfsn Balteknem zynprvlfsn gizembsee Pembepremses24 Hepinize teşekkür ederim dün geceye göre şuan çok iyi önerilerinizi deneyeceğim 🙏🏼
zynprvlfsn Balı daha önce denemediyseniz , deneyerek verin tabiiki. Ben alerjisi var mı diye gözlemleyerek vermiştim. C vitamini içeren şeyler de iyi gelir.
gizembsee Sarımsaklı tarhana çorbası kızıma iyi geliyor bebek tarhanasiyla yapıyorum deneyebilirsiniz
gizembsee Balteknem sarımsağı rendeleyip yağ ile kavuruyorum salcayla da biraz kavrulduktan sonra su ile açtığım tarhanayi koyuyorum pişmeye bırakıyorum
sadecoffeee mervee345 bol temiz hava ilacını saatinde vermek bukadar.Kızım geçen kış 3 kere influenza oldu çok ağır geçti hepside ilkinde yapmadığım vermediğim takviye kalmadı hiç bir işe yaramadı nasıl geçecek ne kadar sürecekse okadar sürdü diğerlerindede doktor sadece ilacını ver bol temiz hava aldır birde probiyotik bol sıvı dedi.Ekstra hiç bi takviye vermedim işe yaramıyor çünkü
mervee345 sadecoffeee İlaçları şimdiden toparlamaya başladı gerçekten eczacı bayan balık yağı tavsiye etti aldım böyle ilaçlardan sonra toparlayıcı oluyor dedi
motherthea mervee345 çok iğrenc bi hastalık çocuğumda o hastalıktan sonra ne zaman hastalansa adeşlense sıçrama huyu kaldı çocuğum mahvoldu abisi kreşten getirmişti ilacından başka çaresi yok geçmiş olsun