morinah Sağlık ocağında ki ebe mama içiyorsan 1 çay kaşığı günde su ver bebeğin içi yanmasın dedi şaşırdım önerilen bişey değil mama da su ile yapılıyor içiren varmı 15 günlük bebeğe
hamcokelek33 morinah bizim ebe de demişti. Yaşlıydı,Vermedim. Bazı uygulamalar açısından çok geri kalmış durumda personeller
susaronya morinah normalde 6 aya kadar ihtiyaç yok deniliyor ama bu yaz çok sıcaktı bende çay kaşığı kadar icirdim. Ama kimse ver dememişti bana kendim verdim.
yagizsmom morinah genelde yaşlı olanlar söylüyorlar bizim aile helkiminiz de söyledi tamam dedim ama vermedim. İhtiyacı olmuyor zaten suyu mamadan da alıyor havalar da kötğ değil ki su kaybı felan da olmaz şu anda
goldengate morinah benim bizzat doktorum mama icen bebegin birazda su icmesi gerektigini soylemisti havalarda sicakken verin
elifozkan morinah hayır ben su içirmiyodum ama sadece dilini su ile silerdim beyaz beyaz mama kalıntıları kalırdı
yildizmom-2023 morinah anne sütü de alıyorsa su vermeye gerek yok. su ihtiyacını anne sütünden karşılıyor zaten
irooss morinah daha 1 hafta önce kendi doktorumuzada ebeyede sordum mama veriyorum sadece su vermeme gerek var mı diye hayır dedi ikiside