merinettt Kızlar bebeğim 18 günlük mama kullanan varmı? Varsa hangi marka menmun kaldınız gaz olabildiğince yapmayan hangisi??
hamcokelek33 merinettt maalesef deneyerek bulmanız lazım biz aptamil kullanmıştık hiçbir şey olmamıştı. Ama memnun kalmayan çok mesela
346789 merinettt aptamille başladım çok gaz ve kabızlık yaptı. Şimdi hipp kullanıyorum gayet memnunum
ldb Bebeğe göre değişir biz bebelactan memnunduk aptamil baya gaz yapmıştı şimdi bebelac ve hero baby olarak değiştiriyoruz
morinah Aptamil kullanıyorduk 15 günlüğüz ebeler çok şekerli hipp geçin sonra dediler aptamilde gaz çıkarmama sorunumuz vardı hipp combiotic aldık gayet memnunuz 4 gün oldu değiştireli gerçi ama en azından rahat bebeğim
hamcokelek33 merinettt şu an yeni pronutraların içeriği çok güzel. Palm yağı vs içermiyor bi araştırın isterseniz
morinah merinettt bilmiyorum uzun vadede ama gazı çok rahat çıkıyor bence zaten combiotic olanı gaz içinmiş
ss54 merinettt Sma comfort kullanıyorum öncesinde hipp denedim sanırım gaz yapmayan mama yok ama her mama sonrası gazını rahat çıkarıyor. Eczaneye sorduğumda Sma comfort diğerlerine göre daha hafif bir mama. Bağırsak sorunu ve gazlı kolik bebeklere göre demişti. Hipp daha ağır bir mama demişti hipp bizim kusmamızı daha da arttırıyor.
ss54 merinettt evet biraz deneme yanılma yönetimiyle seçiyorsunuz ama genelde Sma ve hipp kullanıyor anneler
[silindi] merinettt bebekten bebeğe değişir ama hipp ve Golden goat kullandım ikisi de iyi ve sağlıklı.