2prensesimvarcanim 1yas konsept fotoğraf çekimi 15 adet dijital olarak verilecek 2500 TL dediler iyimi fiyati hiç basılmış foto olmicak sizin oralarda nasıl fiyatlar
bbenim 2prensesimvarcanim bence pahalı basılmış olarak bile verilmemiş 3 sene önce bende yaptırdım 3 konsept içinde aile çekimi de vardı 15 adet baskı ve bi flaşdiske çektiği bütün fotoğrafları vermişti 700 liraydı tabi o zaman ama sizinki pahalı geldi fotoğraf bari verseydi
tonymontana 2prensesimvarcanim yenidogan cekimi yaptirmistim 2 konsept 8 poz 4 tane fotograf gerisi dijital 2500 du sanirim ya da 3000 ama kizim huysuz bir bebik oldugu icin 1 konsept cektirebilmistik bizim cekime gore gerksiz pahalli 15 dijital foto icin 2500 fazla geldi bana
nursnmh 2prensesimvarcanim bende arastirdim bende böyle cevaplar aldim bana da pahali geldi o yüzden yapmadım. 2-3 büyük baskılı fotoraf verseydi hemen tamam derdim tlfonda zaten cekiyoruz.
2prensesimvarcanim bbenim daha cektirmedim fiyat aldim kararsız kaldım çektirme konusunda çoğu yer 2.500-3000 arası fiyat verio ve hepsi dijital olarak verio fotoğrafı çıkartan yer yok ek ücret ile cikartio
2prensesimvarcanim tonymontana aile cekimi vs de yok ocinde tek bebeği çekçek ekstra ablasıyla bı kaç poz olsa dedim ek ücret diolar
2prensesimvarcanim nursnmh evet ya bende hepsi olmasada bı kaç tane verseler hemen okeylicem böle olunca kararsız kaldm
tgcyi 2prensesimvarcanim 1 aile cekimi 2 konsept cekim 15 adet fotograf baskili ve cekilen tum fotolarin dijital haline 3500 verdim, sonra bize kanvas tablo hediye etti istedigimiz bir fotografa, sizde dijital olarak vermiyor mu
2prensesimvarcanim tgcyi sizde dijital olarak vermiyor mu Sadece dijital vericek flaş a hiç çıktı olmicak 1 konsept olucak siz çok iyiye yaptirmissiniz o zmn çıktılar aile çekimi 2konsept hangi şehirde siniz
tgcyi 2prensesimvarcanim istanbuldayiz biz sectigimiz 15 fotografi cikti olarak verdi bize cekim sonu butun fotograflari flasha aldik