mavisanne0 Ay nolur bana akıl verin kızım var 10 aylık olacak ek gıda başlarda yiyordu sonra çok az yemeye başladı şimdi ise tamamen bıraktı asla istemiyor hiçbir şey yemek istemiyor yediremiyorum ağlıyo sadece emmek istiyor emzirmezsem daha çok sinirleniyor sürekli emmek istiyor ağlıyor doktor emzirmeyi azalt dedi ama azaltamıyorum müsade etmiyor yani sürekli bi aglama aç kalsa bile yemiyor bir de doktor tuz at biraz dedi tatsız olduğu için yemiyordur dedi ama bilmiyorum nolur akıl verin bana her yaptığım çöp eline kuru ekmek verince yiyor sadece diğer hiçbir şeyi almıyor
organikirmik mavisanne0 tatsız olduğu için yemiyordur tuz at diyen doktoru bırakın bence öncelikle. Diş olabilir mi
mavisanne0 organikirmik bilmiyorum ama bu kadar reddeder mi dişte benim de içime sinmiyor tuz 1 yaşına kadar
organikirmik mavisanne0 tabii ki reddeder, diş ağrısı çektiniz mi hiç 🥹 Yani tuz tadı bilmiyor ki çocuk tuzsuz diye yememezlik yapsın, ne alaka. Hani baharat der tatlandırmak için, kekik nane vs neyse ama tuz ne alaka
mavisanne0 organikirmik haklısınız inşallah diş sancısıdır gerçekten çok üzülüyorum yemeyince 🥲🥲 en azından az da olsa yiyordu az da olsa sağlıklı besleniyor diye seviniyordum süte takviye oluyor diye umarım eski dğzene döneriz
organikirmik mavisanne0 dönersiniz hiç kötü düşünmeyin, bi arkadaşın bebeği o kadar yemiyordu ki kız neler neler denedi baya da üzülüyordu her seferinde diş dedim. Dişi çıktı maşallah o kadar güzel yemeye başladı ki. Ağzını oynatmak bile ağrı yapıyor o dönem öyle düşünün, soğuk ya da ısırabileceği şeyler verebilirsiniz 🫶🏿
mavisanne0 organikirmik ya içimi rahatlattınız evet sadece ısırabileceği şeyler yiyor kuru ekmek gibi 😅