Kitsu Şu ürünü eşim istedi deneyelim diye indirim varmış tutamadım kendimi 3 şişe aldım. Eşim de kokusunu sevmedi kullanmadi. İnternette saçı beyazlatiyor falan diye yorum gördüm. Ziyan olmasın kendime kullanayım diye düşünüyordum. Kullanan bir sorun yaşayan var mı ?
maygirl Kitsu İnternette saçı beyazlatiyor falan diye Şunu yazmaya gelmiştim ama uzun vadede kullanıcilarda fikrini söyler size.🌸
KendiEvimdeDeplasmandayim Kitsu ben aldım bundan 2sene önce falan saçımda beyaz yoktu. 1şişe kullandım sonra yorumları gördüm bıraktım o ara saçımda 3tane beyaz çıktı bırakınca mı çıktı tam hatırlamıyorum ama. Bundan mı yoksa 32yaşındayım ondan mı bilemiyorum tabi 😂 daha sonra çoğalmadı o üç taneyle hayatıma devam ediyorum
Merveeofs Kitsu kokusu evet bana da hoş gelmiyor ama ben kullandım bir süre beyazlama falan olmadı ayy neysekii
[silindi] Kitsu Ben 2 sene kullandım neredeyse saçımda beyaz yok sadece dökülme karşıtı gelmedi bana, yani 1.5 senenin sonunda buna emin olmam biraz şov ama öyle 2 kutu bitirdim 3. Yarım kalmıştı derken en sonunda içindekini döküp cam silme suyu hazırladım
maygirl Kitsu benm saçımda beyaz yok ama seneledir önde saç ayrım yerinde kısa bitane var..oda görünmez icte altta kalır..1.5 şişe kullandım öndeki beyazlarım 5 6 adet oldu..inan ama tesadüf mü yoksa bu üründen mi oldu halen emin değilim.sonrasında yazıyı görünce ürünle birlikte tereddüt olarak aklımda kaldı..ama beyazlarım çoğalmadı sonra 5 6 adet olarak kaldı..ürünü kullanmayı kestim buarada..saçımın dökülmesini durduran keratin yaptırmak oldu.🌸
Kitsu KendiEvimdeDeplasmandayim yaaa 😂 hayır benim gözüm de iyi görmez iyice beyazlayana kadar fark etmem diye korkuyorum 😅 şuan saçımda hiç beyaz yok 3 5 beyazı tolere edebilirim bir şişe deneyeyim😅 saçınıza bir faydası oldu mu
Kitsu maygirl kıvırcık saçlarımı yıllarca Brezilya fonu ve keratinle kullandim emzirdigim için biraz da üşendigim için yapmıyordum. Gidip keratinlerime bir selam vereyim 😅 teşekkürler 💚
Kitsu [silindi] [silindi] Yarım kalmıştı derken en sonunda içindekini döküp cam silme suyu hazırladım Yaa bunu beklemiyordum 😅😅
[silindi] Kitsu Ben 2 sene kullandım neredeyse saçımda beyaz yok sadece dökülme karşıtı gelmedi bana, yani 1.5 senenin sonunda buna emin olmam biraz şov ama öyle 2 kutu bitirdim 3. Yarım kalmıştı derken en sonunda içindekini döküp cam silme suyu hazırladım
simseklivekalpli Kitsu ben de kullandıktan sonra beyazları gördüm ek olarak beyazlarim kullanmayı bırakınca da arttı, hayatımın stresli dönemlerine denk geldi
Kitsu simseklivekalpli ya çok varmış evet. Kesin yapıyor mu bilmem ama etkilediğine inanmaya başladım
alinmom Kitsu bence değerlendirebilirsin, sonuçta saç bakımı kişisel birşey. Koku kısmı herkese hitap etmeyebilir ama içeriği saç köklerini güçlendirmeye yönelik, düzenli kullanımda faydasını gören çok kişi var 😉